23948sdkhjf

Energistyrelsens Erhvervspulje: Få tilskud til varmepumper

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klimadan A/S

Virksomheder, herunder landbrug, kan søge om tilskud til energiforbedringer, heriblandt konvertering fra en konventionel brændselskedel til en varmepumpe.

Energiaftalen anno 2018, sikrede en erhvervspulje, som kan dække op til 50% af omkostningerne forbundet med energiforbedrende tiltag, til gavn for både virksomheden og den grønne omstilling. Det er øjeblikket muligt at opnå op til 56 øre pr. sparet kWh for 1. års besparelse.

Klimadan A/S tilbyder både gratis rådgivning i og undersøgelse af om din virksomhed opfylder kravene til at få del i puljen, og med mere end 40 års erfaring er vi ligeledes eksperter i hvilken løsning, som vil passe til netop din virksomhed.

Klimadan er behjælpelige med at håndtere hele dit projekt fra start til slut, heriblandt tilskudsansøgningen og dokumentationen. Følg linket hvis du ønsker at læse mere om de krav og muligheder, som gør sig gældende.  

Gratis rådgivning og uforpligtende tilbud

Der er mange fordele ved konvertering fra konventionelle kedler til en varmepumpe, både økonomisk og miljømæssigt. Som virksomhed, eksisterer der en unik mulighed til at bidrage til den grønne omstilling samtidig med løbende drifts- og eller kapacitetsomkostningsreduktion. Derudover er udsigten til at kan få dækket en anseelig del af investeringen, endnu et incitament til at få gennemført konverteringen.

Klimadans kompetente energirådgivere og ingeniører står altid til rådighed, hvis din virksomhed ønsker sparring eller rådgivning i forbindelse med energiforbedrende tiltag, hvor en varmepumpeløsning kan eller bør indgå.

Uanset om det drejer sig om erstatning af en gammel kedel, eller om løsningen skal indgå i en proces, hvor der er behov for opvarmning eller køling, så har vi en løsning, som passer til din virksomhed. Vi hjælper naturligvis også med ansøgningen til erhvervspuljen.

 

Er du interesseret i at høre mere eller har du spørgsmål?

Kontakt os i dag på Tel.: 9627 7070 eller på mail: info@klimadan.dk

Læs mere om vores løsninger på: www.klimadan.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klimadan A/S

Rømersvej 30
7430 Ikast
Danmark
Klimadan A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.125