23948sdkhjf

Ny parkeringsplads? Bestil kløversten hos A-Supply

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Hos A-Supply kan du bestille slidstærke og hårdføre kløversten til skarpe priser

Muligvis står dit firma over for at skulle anlægge en større parkeringsplads. Hovedparten af den planlægning, der går forud for projektet er faldet på plads, men nu mangler I den rette belægningssten. Der er selvfølgelig mange tekniske udfordringer ved anlægning af parkeringsplads. Beliggenheden, terrænet og arealets beskaffenhed har alle sammen indflydelse på og betydning for, hvordan jeres parkeringsplads kommer til at se ud.

Nogle vælger asfalt som belægningsmateriale, når de gerne vil anlægge en parkeringsplads. Hvis man derimod ønsker et mere traditionelt og stilfuldt udtryk, så er det oplagt, at en belægningssten er det helt rigtige valg. I den forbindelse kan man anbefale anvendelsen af kløversten. Den velkendte kløversten er en afprøvet belægningssten med stor brud- og slidstyrke. Det vil altså sige, at kløversten kan klare stor belastning over lang tid. Derfor får du en parkeringsplads, som vil holde i mange år på trods af den tunge trafik, den bliver udsat for.

Hos A-Supply kan du bestille grå kløversten 17,5 x 15 x 8 cm til skarpe priser. Som du kan høre, drejer det sig om slidstærke og hårdføre sten, som kan klare lidt af hvert. Kløversten er meget nemme at lægge. Det giver nogle betydelige besparelser, da de sagtens kan maskinnedlægges. Hos A-Supply kan du bestille vores kløversten til din parkeringsplads stykvis eller pallevis. Det giver dit firma stor fleksibilitet. A-Supply leverer altid til den aftalte tid og uden forsinkelser. Det kan vores erhvervskunder bekræfte.

Læs mere om vores kløversten på vores hjemmeside:

https://a-supply.dk/vare/kloeversten-graa-175x15x8-cm/

Du kan bestille dine kløversten på tlf.: 45 72 34 44 04

 

A-Supply A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: 72 34 44 04

Email: info@a-supply.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.11