23948sdkhjf

Rekordvækst hos Anlægsgartner Gottlieb A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sigma Estimates

Landskabs- og kloakentreprenøren Anlægsgartner Gottlieb A/S i Skibby fejrer 20 års jubilæum med rekordvækst.

Specielt virksomhedens kloakaktiviteter er gennem de senere år vokset massivt og slår nu for alvor igennem på toplinjen. I 2020 runder Gottliebs omsætning 120 millioner kr. mod 80 millioner i 2019. Digitale værktøjer som kalkulationsprogrammet Sigma og digitale projektstyringsværktøjer er helt afgørende for at understøtte virksomhedens kraftige vækst.

 Anlægsgartner Gottlieb A/S startede som navnet antyder som en ren anlægsgartner- virksomhed for 20 år siden. Men de senere år er virksomhedens kloak- og entreprenøraktiviteter vokset eksplosivt og fylder i dag ca. 70 procent af aktiviteterne. Service, herunder grøn vedligehold, mindre belægningsopgaver, service mm. fylder ca. 30 procent.

 ”Vores entrepriseafdeling, hvor vi typisk udfører anlægs- og kloakprojekter i primært hoved- og totalentrepriser for bl.a. boligselskaber og kommuner, vinder terræn, og det er her vi har haft den største vækst. Kunderne køber ind på, at vi i dag kan løse en bred palette af opgaver, eksempelvis renoveringsprojekter på alle udendørsarealer, hvor vi så efterfølgende har mulighed for at koble vores serviceafdeling på,” forklarer Kim Jan Mundberg, salgs- og driftsdirektør - Entreprise og Kloak.

 Kloakprojekterne der for alvor har taget fart de senere år, omfatter udover kloakering i forbindelse med større vejanlæg, torvepladser, byrum mv., også projekter inden for renovering af kloakledninger, TV-inspektion, skybrudssikring mm.

Læs mere på Sigmas hjemmeside HER

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sigma Estimates

Høje Taastrup Boulevard 20
2630 Høje Taastrup
Danmark
Sigma Estimates

Send til en kollega

0.141