23948sdkhjf

HBN Entreprise – Vi ånder og lever for porebeton

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Du bør ikke tøve med at trække på vores kompetencer. Vi ånder og lever for porebeton

Anvendelsen af porebeton eller gasbeton bliver mere og mere udbredt i byggebranchen, og det er der flere grunde til. For det første kombinerer porebeton lethed med trykstyrke. Det er en enestående kombination, der sikrer en lettere arbejdsgang og muligheden for at bruge porebeton i højhusbyggerier. Der er flere og flere eksempler på højhuse, hvor bygherren eller entreprenøren har valgt porebeton. Det skyldes, som allerede sagt, porebetons trykstyrke. Desuden besidder porebeton en fremragende bæreevne og en enestående isoleringsevne.

HBN Entreprise har stor knowhow inden for montage af porebeton. Vores team af murere og montører har i tidens løb monteret tusindvis af kvadratmeter porebeton for vores samarbejdspartnere. Vi anbefaler varmt, at man anvender bauroc porebeton. På den måde er man sikret et byggeri af høj kvalitet, der samtidigt giver betydelige besparelser. For som du ved, er porebeton et byggemateriale, der er meget økonomisk i forhold til alternative materialer. Derfor giver det god mening, at man bygger med porebeton.

Vi anbefaler bauroc porebeton, fordi vi har dybdegående kendskab til bauroc og deres produkter. Hvis du gerne vil have tryghed fra start til slut, så er bauroc porebeton et glimrende valg. Hvis du også vil sørge for, at montagen bliver udført af et professionelt team, så er det fornuftigt, at du allierer dig med HBN Entreprise. Vi er et pålideligt entreprenørfirma, der leverer varen hver eneste gang. Vores tidligere kunder kan bekræfte, at vores ekspertise og knowhow har hjulpet dem til at opnå de resultater, de forventede. Derfor bør du ikke tøve med at trække på vores kompetencer. Vi ånder og lever for porebeton.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

 

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.094