23948sdkhjf

Wals.dk – Et brugervenligt online byggemarked

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Vores hjemmeside er meget brugervenlig, fordi den indeholder nogle få kategorier, hvor du kan få et godt overblik over vores mange kvalitetsprodukter

Wals.dk er et online byggemarked, der leverer belægnings- og byggematerialer til erhvervs- og privatkunder. Sandsynligvis kender du os i forvejen. Vi tilbyder bauroc porebeton, isoleringsmaterialer, brændsel og flere produkter til hus og have. Langt de fleste af vores bygge-, belægnings- og haveprodukter bliver leveret i bigbags. Det er en fordel for os, fordi det gør det nemmere at transportere dine varer. Men det gør det også lettere for dig at håndtere dem derhjemme.

Vores hjemmeside er meget brugervenlig, fordi den indeholder nogle få kategorier, hvor du kan få et godt overblik over de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Som online byggemarked råder vi over store lagre, hvor pladsen bliver udnyttet bedst muligt, fordi vi ikke behøver en fysisk butik. Det betyder lave priser for dig. Derudover kan vi tilbyde hurtig levering, da vores dygtige medarbejdere kan fokusere på at klargøre, pakke og sende dine bestillinger hurtigst muligt. Det er faktisk en af grundene til, at vores glimrende service skaber glade og tilfredse kunder. Det er altså noget, vi har stor fokus på.

Vi har specialiseret os i alle tænkelige produkter til hus og have. Vi har fx et bredt udvalgt af fliser og belægningssten. Vi er den eneste importør af bauroc porebeton, som fås i blokke med og uden isolering, plader samt vægelementer. Det er et byggemateriale, der resulterer i lette, åndbare og velisolerede byggerier. Derudover leverer vi cement, betonelementer, stålbjælker, kamstål, galvaniseret armeringsnet, grus, sand, mørtel, fundament blokke og meget mere. Som du kan høre, kan vi levere materialer til de fleste projekter. Desuden er vi et online byggemarked, der er leveringsdygtigt i hele Danmark. Du skal bare bestille dine varer på Wals.dk.

 

Wals.dk ApS

Vestmolen 15

9990 Skagen

Tlf.: 45 72344404

E-mail: kundeservice@wals.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.092