23948sdkhjf

Investeringsejendom solgt i Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af Colliers International Danmark A/S

Også i Odense fortsætter efterspørgslen efter lager- og logistikejendomme med at stige. Senest er lagerejendom i sydvest, udbudt til 30 millioner kroner, solgt. 

I et af Odenses mest veludbyggede erhvervsområder med kort afstand til centrum og motorvejsnettet ligger Hvidkærvej 52 – en lagerejendom på knap 7.300 kvadratmeter, som nu er solgt som investeringsejendom. 

Det fortæller Mads Mehl Mortensen, der er erhvervsmægler i Colliers i Odense.

”Ejendommen er endnu et bevis på, at vi stadig i højere grad oplever efterspørgsel på velbeliggende industri-, lager- og logistikejendomme på gode lejekontrakter med stabile lejere. Vi mærker, at flere investorer fra København og Aarhus søger over i investeringer, som kan give højere afkast. Det gør ejendomme som denne typisk og særligt i forhold til de noget lavere afkast, der er gældende på boligudlejningsmarkedet.”

Lav tomgang

Området omkring ejendommen er omgivet af flere forskellige virksomheder i alle størrelser. Det betyder blandt andet, at tomgangsprocenten i området for erhvervsbygninger er meget lav.

”Det tiltrækker opmærksomhed fra hele landet både fra lokale, større, nationale samt udenlandske investorer. Vi mærker en generelt øget interesse for lager-/logistik ejendomme langs den Fynske Motorvej, samt især Middelfart området. På grund af den historisk lave tomgang efterspørger markedet flere investorer, der tør at udvikle spekulativt, da efterspørgslen fra adskillige potentielle lejere er til stede." 

Mens den endelige salgspris ikke ønskes oplyst, har ejendommen været udbudt til 30 millioner kroner.  Køber er Scandinavian Investment Group A/S.

Læs mere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Colliers International Danmark A/S

Søren Frichs Vej 38 A
8230 Åbyhøj
Danmark
Colliers International Danmark A/S

Billeder & videoer

Colliers, investeringsejendom

Send til en kollega

0.109