23948sdkhjf

Reducer dit energitab med elmotorer fra Hans Buch A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Buch A/S

Hans Buch tilbyder ét af markedets største udvalg af energioptimerede kvalitetsmotorer fra italienske Lafert.

Der er ingen tvivl om, at opfindelsen af elektromotoren var revolutionerende for industrien i tidernes morgen. Men som tiden er gået, og kravene til energioptimering er steget, har elmotoren i sig selv undergået en mindre revolution.

I dag synes der i al fald langt fra 1830’ernes første elektromotorer og dynamoer til nutidens elmotorer, der driver kernen i de fleste industriapplikationer. For at det ikke skal være løgn, så står elmotorer for omtrent 70% af energiforbruget i industrisektoren verden over.

I Hans Buch er vi naturligvis helt bevidste om elmotorens uundværlighed. Derfor følger vi både udviklingen af markedet nøje såvel som den lovgivning, der foreligger på området. Vores udvalg af elmotorer består af nogle af markedets bedste og mest energieffektive motorer fra vores italienske leverandør Lafert Group.

Er du nysgerrig på, hvordan Hans Buchs elmotorer kan reducere dit energitab?

Læs hele nyheden om elmotorer her

Eller kontakt: Product Manager Johnny Andersen på joa@hansbuch.dk eller +45 4368 5226

Køb dine højeffektive elmotorer allerede i dag

Ved du allerede hvilken motor, der er den rette til din applikation? Så tag et smut forbi Hans Buchs webshop. Her finder du altid et bredt udvalg af vores lagerførte motorer i effektivitetsklassen IE3 fra Lafert Motors.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Buch A/S

Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Danmark
Hans Buch A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109