23948sdkhjf

Rengør dine industrielle dele uden farlige opløsningsmidler

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Den eneste fare er, at du kan blive lidt småtræt af æbler

Flyver du til daglig rundt i produktionen eller værkstedet, så er rengøring og affedtning af metaldele næppe en ukendt ret på menuen. Men bekæmper du olie og snavs med opløsningsmidler, så er det ikke kun olien, at midlerne er hårde ved. Dampene truer nemlig dit helbred, miljøet og brandsikkerheden. Så hvordan får du bugt med fedtet uden farerne?

 

Byt de hårde dampe ud med et strejf af æble

”Æble?” Tænker du måske. Men det er lige præcis sådan den pH-neutrale bio.x rengøringsvæske dufter. Bytter du dine opløsningsmidler ud med den, efterlader du kun din virksomhed med en fare for at blive lidt småtræt af frugten. Væsken er nemlig fri for alle VOC’er (volatile organic compounds), som står for de farefyldte dampe. I stedet er den spækket med mikroorganismer, der nedbryder olien på biologisk vis.

 

Lyder det lige en tand for grønt til at have effekt?

Her har du ikke bare med en flaske grøn vand at gøre. Rengøringsvæsken er nemlig NSF-certificeret, så du kan bruge den i områder med fødevarer. Og så nedbryder den olie og fedtstoffer på både kunststof, galvaniserede overflader og metal. Jep, også dit aluminium og messing.

 

Skal din rengøring være ekstra venlig ved pengepungen (og miljøet)?

Så kan du med et bio.x rengøringsbord snitte 50% af energiforbruget, når du kører spareprogrammet. Og så kan du styre forbruget med et soft touch styrepanel. Har du en urokkelig vandhane eller en håndvask, der ikke er dyb nok til en ordentlig skyller? Med bio.x bordet får du en solid vask og slange med skrubbepensel, så du nemt kan rengøre dine dele. Vandet bliver opvarmet til lækre 41 grader, så din rengøring sidder lige i vasken.

Har du ingen plads? Intet problem. Du kan også få en vask til at sætte på arbejdsborde.

 

Vil du have hjælp til erstatte dine helbredstruende opløsningsmidler?

Så sidder vores team klar til at finde en løsning til dig, der både er god ved dit helbred og pengepung. Fang dem på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

bio.x rengøringsvæskebio.x rengøringsbord

Send til en kollega

0.156