23948sdkhjf

Tænk moduler, når der skal skabes ekstra plads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expandia Moduler A/S

Den ekstra plads har vi mere end 30 års erfaring i at skabe. Fra få til mange tusinde kvadratmeter – fleksible og trygge rammer.

Corona har, i snart et år, sat sit aftryk på samfundet og er blevet en del af dagligdagen for børn og voksne. 

Daginstitutioner og skoler, ældrepleje, kontorarbejdspladser og produktionsvirksomheder, butikker og restauranter. Det er bare nogle af de steder og områder, der har omstillet sig til den nye virkelighed med flere restriktioner og mere afstand. Mellem elever, beboere, medarbejdere eller kunder. 

Den ekstra plads har vi mere end 30 års erfaring i at skabe. Fra få til mange tusinde kvadratmeter – fleksible og trygge rammer.  

Vores moduler kan sættes op (og tages ned) på få dage. De er færdigindrettede med blandt andet toiletter, køkken og garderober – og vi udlejer med meget korte lejeaftaler ned til 30 dage.

Hold afstand og hold jer i gang.

Ring til os på 70 22 12 24 eller skriv på info@expandia.dk hvis du vil vide mere om vores midlertigdige pladsløsning 

Tilvalg er standard

Vidste du, at alle vores Expandia S3000 skolemoduler indeholder det meste af det, der skal bruges i en velfungerende skole? Klasselokalerne har for eksempel AV-udstyr, whiteboard, opslagstavle og LED-lys. Og i fællesområderne er garderober og lockers standardindretning. Hos os er det, der normalt er tilvalg, standard.

Læs mere om S3000 ved at klikke her 

Brug for mere plads – her og nu?

Med Expandia moduler får du en pladsløsning klar på få dage! Uanset om du har brug for flere kvadratmeter til daginstitutionen, skolen, kontoret eller boligen. 

Vi sætter dine moduler op – og holder dem ved lige, mens du bruger dem. Du får en fleksibel lejeaftale, som passer præcis til dig! Og når du ikke længere har brug for dine lokaler, henter vi dem igen.

Kan en midlertidig løsning overhovedet være grøn?

Ja! Og hvert år dokumenterer vi det i en miljørapport, der sætter ord og tal på alt fra miljø og certificeringer til visioner, risikohåndtering, arbejdsmiljø og socialt ansvar.

Har du endnu ikke læst om, hvor meget træ der bruges til et modul. Hvad vi gør ved affaldet. Eller hvordan vi sparer miljøet for CO2 ved at bruge skinner i stedet for dæk, når vi transporterer vores moduler?
Så læs vores nye miljørapport, ved at klikke her 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expandia Moduler A/S

Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Danmark
Expandia Moduler A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125