23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rapid SLX - Klar til fremtiden

GROHEs Rapid SLX-cisterne er fremstillet med øje for fremtiden og er udstyret med en masse egenskaber, som giver mere fleksibilitet og komfort til både installatøren og slutbrugerne.

GROHEs Rapid SLX indbygningscisterne er fremstillet til at gøre livet lettere og mere bekvemt – både for installatøren og slutbrugeren. Rapid SLX byder på en lang række unikke egenskaber:

Unik udløbsregulator

Den unikke integrerede udløbsregulator betyder, at du enkelt kan justere vandtilførslen på alle tidspunkter. Dette gør Rapid SLX til det perfekte match for det konstant voksende sortiment af kantløs sanitetskeramik, der indtræder på markedet. Den helt justerbare udløbsregulator kræver ingen demontering og er 100 % klar til alle fremtidige installationer.

Klar til morgendagens forandringer

Den nye installationsboks til Rapid SLX fås som standard med en kappe, der giver let adgang. Og når der i fremtiden er behov for ændringer, såsom at opgradere strøm eller vandtilslutninger hvis brugeren skifter fra et standard toilet til et showertoilet, vil dens nye U­formede tværstang give mere plads til at arbejde på end hidtil.

Designfrihed

Rapid SLX-systemet byder også på trykplade fleksibilitet. Med en Rapid SLX er der et stort udvalg af trykplader, som hjælper med at gøre en kundes ønsker til badeværelset til virkelighed. Med to størrelser, tre designs og et sortiment på 12 forskellige farver og finishes at vælge imellem, er intet overladt til fantasien.

Komfort

Næsten lydsløst skyl og fremstillet med GROHE Whisper-teknologi, som gør at cisternen er enormt støjreducerende (ned til 18 decibel), så forbrugeren kan gå på toilettet om natten uden at vække resten af familien. Og kombinerer man den med en af GROHEs næsten lydløse skåle f.eks. Euro 39328000/613344000 så har man en ekstremt støjsvag løsning.

GROHE nr. og VVS nr. på Rapid SLX
GROHE nr.: 39600000
VVS nr.: 616972120


Vil du se mere til GROHEs Rapid SLX indbygningscisterne? Så klik her

Grohe A/S
Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52503310
P nummer: 1001987849

Send til en kollega

0.078