23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny seniorrådgiver til Grønbech

Emil Ulrichsen er 1. februar ansat hos Grønbech PR og kommunikation i en stilling som senior kommunikationsrådgiver.

Emil kommer med en solid ballast i rygsækken fra sin tid på tre PR-bureauer. Han har erfaring og kompetencer til at rådgive Grønbechs kunder på et højt kvalificeret niveau.

Emil er dygtig til at identificere de gode historier og efterfølgende bryde dem ned på relevante kanaler. Han er ekspert i pressehåndtering, og det kommer nu alt sammen bureauets kunder til gode inden for industri, byggeri og erhverv. Emil skal yde strategisk rådgivning og hjælpe kunderne med at blive synlige i mediebilledet via målrettede kommunikationsindsatser.

Inden Emil begyndte hos Grønbech, var han ansat på PR-bureauet Epicent med hovedkontor i Aarhus. Inden da har han arbejdet for bureauerne Rostra Kommunikation i Hellerup og Frontpage PR i København. Emil har erfaring med kommunikationsopgaver for en bred vifte af kunder inden for B2C og B2B: IT, teknologi, detail, design, kultur, finans og servicefag.

Privat bor Emil på Vesterbro i København sammen med sin kæreste Stine, deres lille pige Rita og hunden Uffe. Han er 36 år og har læst Kommunikation og Performance Design på Roskilde Universitet.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.078