23948sdkhjf

Hos KSM Maskinservice har vi fyldt op på lageret.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ksm-Maskinservice ApS

Det er tid til at få byttet nedbrydningsudstyret til nyt!

Hos KSM Maskinservice sidder vi ikke stille, og har vi brugt tiden, herunder Corona-nedlukningen på at få fuldt lagrene op.

Vi har alt i gravemaskiner, smashere og hvad du eller skal bruge til nedbrydning.

HİDROMEKs nye H4-serie gravemaskiner har høj ydeevne og skiller sig ud med deres driftshastighed. Ved at ændre diameteren på hydrauliske cylindre, rør og stænger er arbejdshastigheden i H4-serien blevet øget. Effektforøgelsen og det maksimale hydrauliske systemtryk er blevet forbedret for også at nå ud til den krævede effekt.

Disse forbedringer har ført til at skabe hurtigere, mere produktive og effektive maskiner. Optjening sker mere nu end nogensinde med H4-serien, der producerer mere arbejde med mindre brændstof.
Under designprocessen med det formål at gøre det lettere for operatøren at bruge maskinen, har H4 Series et elektronisk system med en øget kapacitet, der letter at finde ud af maskinens tilstand og dens integration med ekstra udstyr. H4-hytter er designet og bygget til at give maksimal sikkerhed og holdbarhed under ROPS & FOPS-standarder.

De røde håndtag og advarselsmærkater på den nye serie af maskiner er designet til at øge førerens sikkerhed til det højeste niveau. H4-serien, der lægger særlig vægt på arbejdssikkerhed, forbedrer udsynet ved at reducere blinde pletter til et minimum med højre og bageste kamera. Desuden er natteudsynet væsentligt forbedret på grund af LED-forlygter på gravemaskiner i H4-serien.

OSA Nedrivningsudstyr er et firma, der designer, producerer og markedsfører udstyr til maskiner til jordarbejde. OSA Demolition Equipment er baseret på solide værdier som gennemsigtighed, professionalisme og effektivitet og kan i dag prale af en enorm produktion af udstyr til udgravning, kontrolleret nedrivning og skovbrugsindustrien. Virksomhedens mission er at finde stadig mere innovative løsninger til at imødekomme operatørernes behov fra hele verden. 

OSA Nedrivningsudstyr har sine rødder i 1993 og blev født af Sallustio-brødrenes intuition og lidenskab, der kan prale af en familietradition på tre generationer inden for præcisionsteknik. En grundlæggende filosofi og et omhyggeligt design for at imødekomme markedets krav har ført til, at OSA Nedrivningsudstyr etablerer sig over hele verden. Den udbredte kommercielle tilstedeværelse med punktlige præ- og postsalgsservice sigter mod den maksimale tilfredshed for den endelige bruger. De anvendte råvarer og virksomhedens høje teknologiske indhold gør det muligt at skabe mere og mere højtydende udstyr.

Med både OSA og HIDROMEK vil du være godt kørende til din næste nedbrydningsopgave.

Kom forbi KSM Maskinservice og se det store udlavg af nedbrysningsudstyr. Ring til Henrik på 51666070 for at aftale tid.

Vi har naturligvis taget alle foranstaltninger for din sikkerhed. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ksm-Maskinservice ApS

Skovgyden 1
5540 Ullerslev
Danmark
Ksm-Maskinservice ApS

Billeder & videoer

HMK HIDROMEK 310HMK HIDROMEK 220OSA KSM maskinserviceOSA KSM maskinserviceOSA KSM maskinserviceOSA KSM maskinserviceOSA KSM maskinserviceOSA KSM maskinserviceOSA KSM maskinserviceOSA KSM maskinserviceKSM Modularis

Send til en kollega

0.141