23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt spændende samarbejde

De nordjyske softwarevirksomheder Carlog System og Smart-Safe Aps har netop indgået et spændende strategisk samarbejde på tværs af deres produkter der er målrettet håndværksbranchen.

Carlog har gennem nogle år opbygget en solid kundebase indenfor salg af elektroniske kørebøger, værktøjssporing og flådestyring, - mens Smart-Safe har udviklet et unikt elektronisk sikrings/alarm system til varebiler.

Ifølge Ejerne Tom Hansen, Carlog System og Sonny Bruun fra Smart-Safe, ser man meget frem til samarbejdet, - vi besøger stort set samme kundegrupper og synergien ved at kunne præsentere hele produktpaletten for kunden skulle gerne optimere vores salg, fortæller Tom Hansen.

Virksomhederne sikre sig mere og mere mod tyveri af dyrt materiel fra deres varebiler, - ligesom de også vil have styr på deres værktøj og vide hvor deres biler befinder sig, - i bund og grund drejer det sig om at vi tilbyder ejerne sikkerhed og nogle gode værktøjer, så de kan bruge tiden på at drive og optimere deres virksomhed, - siger Sonny Bruun.   

 

Lidt info omkring Smart-Safe alarm:

1.      Alarmen er NEM at tilkoble og kræver IKKE skruehuller og herfor INGEN ekstraudgift ved tilbagelevering af en leasingbil.

2.      Sirene på 103Mz skræmmer tyven væk.

3.      SMS besked ved alarm (Kun TrustME 2).

4.      GPS sporing via Google-Map (kun TrustME 2).

5.      Fjernbetjent og kræver herfor INGEN ekstra nøgler.

6.      Uafhængig af varebilens centrallåsesystem.

7.      Meget konkurrencedygtige priser.

Læs mere om Smart-Safe alarmen her.

 

Kontakt os for en præsentation samt et godt tilbud.

Carlog System
Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31145325
P nummer: 1014159831

Kontaktperson

TH
Tom Hansen
Indehaver
+45 22221219 tom@carlog.dk

Send til en kollega

0.078