23948sdkhjf

Skab overblik over dine lejeres forbrug med online værktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du administrerer eller ejer flere boliger, ved du, at der følger alt for meget administration med energimålinger, opkrævninger og henvendelser fra din lejere, der ikke forstår, hvorfor varmeregningen er større denne måned.

Hvis du gerne vil slippe for at spilde din tid på energiadministration, så er der hjælp at hente på den nye intelligente energiplatform.
Et online værktøj fra Brunata giver en helt ny gennemsigtighed for boligadministratoren og dine lejere. Det gør, at din energiadministration bliver langt mere effektiv. De gode visualiseringsværktøjer og online registrering vil give dine lejere et online overblik over deres forbrug og udgifter, så du undgår mange misforståelser.

Fremtidens energiløsning
Brunatas onlinesystem kan klare alle dine udfordringer med afregning, aflæsning og registrering af energiforbrug. Det koster dig tid og energi at sætte dig ind i lovgivning og procedure på området. Heldigvis er der ansvarlige firmaer, der har stor erfaring på området, så du trygt kan give ansvaret videre. Brunata er fokuserede på at skabe gennemsigtighed og lette din administrationsbyrde.

Spar tid på administrationen
Du forventer måling og forbrugsregnskab fra din energipartner, men Brunata er mere end det. De tilbyder en hel række online værktøjer, der gør din hverdag som ejendomsadministrator lettere. Du får bedre overblik, nemmere administration og hjælp til at optimere grønne løsninger.

Information er guld
Brunata tilbyder unik netværksteknologi, der binder alle din boliger og informationer sammen. Så kan du let få overblik.
I deres IOT-løsning kan du samle data fra mange individuelle målere og apparater. Informationerne vil blive præsenteret til dig i et lettilgængeligt format, så du kan optimere ressourceforbrug, indeklima og generel tilfredshed hos dine lejere. De mange muligheder i Brunatas intelligente netværk vil spare dig tid i hverdagen.
Brunata tilbyder også let tilgængelige visualiseringer af forbrug. Det giver både dig og din lejer en fordel. Det giver ro maven i hos lejeren, når de forstår de regninger, de modtager. Hvis dine lejere har spørgsmål, vil de selv kunne søge information i Brunatas online platform. Du sparer tid, og lejerne føler sig trygge.

100 års erfaring
Brunata har over 100 års erfaring, og det gør dem til en ekstremt kompetent spiller på markedet om energiløsninger. Det har altid været deres kerneopgave at sikre fair og gennemskuelige energiløsninger. På fyens.dk kan du læse en artikel, der fortæller om selskabets lange rejse fra en lille virksomhed, der skabte individuel varmemåling til den store, internationale spiller inden for intelligente energiløsninger, de er i dag.

Effektive løsninger til store kunder
Brunata er et veletableret firma. De har både ekspertise, viden og erfaring. De skaber energiløsninger både til det offentlige og det private. De har hjulpet flere kommuner og boligadministratorer til gladere lejere og mere effektive løsninger.
En af deres store kunder er Lejerbo. Lejerbos organisation administrerer 35.000 boliger. Deres kerneopgaver er at administrere, bygge og vedligeholde almene boliger i hele landet. Lejerbo har oplevet en langt større effektivitet, overskud og overblik, fordi de bruger Brunatas system til online indrapportering af forbrug.

Revolutionerende online platform
Online registrering er en helt nye måde at tænke energiforbrug og -administration på. Du vil få mange informationer om dine boliger. Det er vigtig viden, når du skal renovere i fremtiden, eller hvis du ønsker at spare på ressourcerne i dine boliger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.11