23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KIBO Matador 6 standser 7,5 tons køretøj ved 64 km/t

KIBO Matador 6 er et PAS 68 godkendt pullertsystem, hvor fire pullerter glider til siden for at skabe adgang for køretøjer. Pullerterne kan kontrolleres via f.eks. app, kode, opkald eller SMS.

KIBO Matador 6 er PAS-68 certificeret og standser et 7,5 tons køretøj ved 64 km/t. Systemet er derfor ideelt i blandt andet byrum, ved ambassader og lufthavne, hvor der er behov for ekstra høj sikkerhed. Pullerterne sikrer, at kun autoriserede køretøjer hurtigt kan få adgang samtidig med, at fodgængere kan færdes uhindret.

Se hvordan Matador 6 fungerer i videoen til højre.

Om KIBO Matador 6:

  • KIBO Matador 6 er pålidelig og let at installere
  • Meget lav indbygningsdybde
  • Nøglefærdig løsning
  • Manuel eller elektromekanisk styring
  • PAS 68-certificeret - stopper et køretøj på 7,5 ton ved 64 km/t.

Hvorfor vælge KIBO Matador 6?
KIBO Matador 6 automatiske pullertsystem består af en bundplade med to faste pullerter på hver side og fire pullerter i midten, der kan glide til siden for at give adgang for køretøjer.

KIBO Matador 6 kan åbnes og lukkes med standard betjeningsenheder, og kan desuden fås med Hydra overvågningssystem, hvilket muliggør en detaljeret interaktion med enheden via et enkel, strømlinet interface. Dertil kan den udstyres med EFO (Emergency Fast Operation). KIBO Matador 6 kan fås som manuel, hydraulisk eller elektromekanisk løsning.

Det glidende sikkerhedssystem kan enten overflademonteres eller nedsænkes i terrænet. Den kan altså installeres på steder, hvor selv en lav montering er umulig. Det giver Matadoren en stor fordel i forhold til traditionelle sikkerhedsbarrierer.

KIBO Matador 6 er ideel til midlertidige events og arrangementer, fordi den kan boltes ned til en passende base og fjernes, når det er nødvendigt. Alternativt kan Matador-serien installeres i plan med overfladen, hvilket kræver en meget lav grunddybde.

Læs mere om KIBO Matador 6 her eller kontakt os på 70 10 70 77 eller  kibo@kibo.dk for at høre om dine muligheder.

KIBO Sikring A/S
Energivej 1
6933 Kibæk
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67382110
P nummer: 1003164875

Kontaktperson

CRH
Camilla Ranegaard Hvass
Marketingansvarlig
+45 30890350 ch@kibo.dk

Send til en kollega

0.125