23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teknikentreprenør ansætter senior projektleder

VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s er med ansættelse af Allan Guldbæk Christiansen som senior projektleder blevet yderligere forstærket.

Allan Guldbæk Christiansen startede den 1. oktober 2020 som senior projektleder hos Henning Mortensen a/s. Senest har han været ansat knap 10 år hos Brøndum A/S.

Solid VVS-teknisk baggrund
Allan Guldbæk Christiansen er oprindelig udlært VVS-tekniker. Den praktiske håndværksuddannelse kombineret med en overbygning som gastekniker, autorisation som GVS-installatør og anden efteruddannelse har givet Allan Guldbæk Christiansen et solidt fundament i efterfølgende stillinger som projektleder, projektchef og afdelingschef i forskellige installationsvirksomheder.

Stor erfaring med ledelse af sprinkler- og VVS-projekter
Den første tid hos Henning Mortensen a/s har Allan Guldbæk Christensen brugt til at skabe overblik over en række aktuelle projekter, som han har fået ansvaret for.

Med solide kompetencer og viden inden for VVS, sprinkler, ledelse, projektstyring og enterpriseopgaver i bagagen ser Allan Guldbæk Christensen frem til det ansvar, der følger med den nye stilling som senior projektleder hos Henning Mortensen a/s.

»Jeg er kommet til en Silkeborg-virksomhed med over 60 års erfaring i VVS-branchen uden for meget bureaukrati og tunge forretningsgange, som de seneste år har ekspanderet kraftigt både geografisk og i forhold til antal medarbejdere. Dels via opbygningen af en Aarhus-afdeling og dels via engagementet i større byggesager over hele landet«, siger Allan Guldbæk Christiansen. Han slutter:

»Jeg er blevet taget godt imod af mine nye kollegaer. I samarbejde med dem ser jeg frem til at sætte min erfaring i spil og præge den fremtidige udvikling og vækst hos Henning Mortensen a/s – både i forhold til fortsat optimal projektstyring og ledelse. På længere sigt håber jeg også at bidrage til et løft af markedspositionen inden for industri«.

Læs mere om Henning Mortensen a/s.

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.063