23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskiner til glasmontage

Riwal Danmark leverer maskiner til Glas- og alumester, som er en virksomhed specialiseret i glasmontage af træ- og alu-vinduer samt glaspartier.

I videoen kan du høre Daniel Bendixen, ejer af Glas- og alumester fortælle mere omkring samarbejdet med Riwal og se elementer af hvordan de monterer glas ved brug af Magni RTH 5.30S teleskoplæsseren. 

På et nuværende projekt hvor der skal bygges omkring 220 lejligheder og omkring 2000 glas skal monteres, har Glas- og alumester et problem med pladsmangel. Til dette har Riwal hjulpet dem med at finde en maskine som kan operere på meget lidt plads. Løsningen som vi har fundet er en Magni RTH 5.30S teleskoplæsser der passer både i højden, længden og har den rigtige styrke for, at de kan montere glassene og vinduespartierne.

Normalt ville Glas- og alumester bruge både en lastbil kran og en bomlift for at montere vinduerne. Men Magni RTH 5.30S fungerer som en to-i-én maskine. Dette er med til at optimere arbejdet, således prisen bliver billigere, og arbejdstiden vil i sidste ende blive hurtigere. 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.062