23948sdkhjf

Hurtig og nem kabelføring med diskrete, sorte kasser fra MTO

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Vi kan nu tilbyde sorte samledåser, membrandåser og plastkasser til placering, hvor man ønsker en diskret, næsten usynlig installation. Ring til os på 75 800 310 for at høre mere.

Udover vort store udvalgt i plastkasser i standard-grå, kan vi nu også levere et program i sorte samledåser, membrandåser og plastkasser til placering på steder, hvor man ønsker en diskret kasse, der ikke er synlig. 
Med kasser fra Marlanvil sikres hurtig og nem kabelføring. Kasserne er velegnet til anvendelse indendørs såvel som udendørs. Takket være IP65-beskyttelse kan hverken vand og støv trænge ind i kassen. 

Kasserne er ideelle i både varme og kolde omgivelser. Kan benyttes ved temperaturer ned til –15 grader og tåler op til 60 grader. 
Både samledåser, membrandåser og plastkasser er fremstillet i termoresistent tekno-polymer med høj modstandsdygtighed mod kemikalier og vejrpåvirkninger, i halogenfrit materiale.  
 
Sorte IP65 samledåser/membrandåser med istøbte membrannipler 
Boksene er  udført i kunststof hvori der er støbt gummimembraner. Findes i Ø65 eller Ø80. 
 
Sorte IP65 plastkasser med glatte sider  
Boksene er udført i kunststof hvori der er støbt gummimembraner.  Fås i udgaver med hængslet plastlåg (A). Flere størrelser. 
 
MTO electric – Vi gør det “swåt” 
 
Udover sorte kasser kan vi hos MTO electric a/s levere mange andre produkter i en diskret sort farve, herunder: 

  • Nye, sorte NEO CEE-stik med forbedret forbindelsesteknik og optimeret coverdesign
  • Sorte CEE-stik, specielt til scene- og eventbrug, som forhindrer, at der opstår refleksioner og gør el-installationen på scener næsten usynlig
  • Sort gummikabel, motorkabel, EMC-kabel, autokabel, CTS-kabel osv.
  • Sorte forskruninger
  • Sorte membrannipler 

 
Har du brug for et specielt produkt, så kontakt os. Vi tilbyder kundetilpassede løsninger på en lang række produkter og vi samarbejder med leverandører, som er eksperter i fleksible og kundespecifikke løsninger.
Ring på telefon 75800310.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Send til en kollega

0.094