23948sdkhjf

Nordjysk ingeniørfirma ansætter ekstra brandrådgiver

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erasmus & Partnere A/S

Brandteamet hos Rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere er med ansættelse af endnu en BK2 certificeret brandrådgiver blevet yderligere forstærket

Gunner Olesen, der er certificeret brandrådgiver til Brandklasse 2 tjekkede som én ud at to nye brandrådgivere ind hos Erasmus & Partnere på den første arbejdsdag i det nye år.

Certificeret brandrådgiver til brandklasse 2

Gunner Olesen har arbejdet med brandrådgivning i forskellig erhvervsmæssig sammenhæng i en række år og har tidligere gennemført den brandtekniske CFPA-E diplomuddannelse. I 2019 blev han derudover certificeret brandrådgiver til brandklasse 2.

Brandrådgiver med stor og bred erfaring

Gunner Olesen har som brandrådgiver fundet den helt rette hylde, og han har gennem årene opbygget et unikt erfaringsgrundlag, der giver ham den absolut bedste baggrund for at rådgive om brandsikkerhed i både større og mindre byggeprojekter. Gunner Olesen er oprindelig udlært som tømrer, og arbejdet på byggeprojekter i Danmark og Norge lagde grundlaget for en videreuddannelse til bygningskonstruktør. Den praktiske håndværksuddannelse kombineret med teori og praksis fra konstruktøruddannelsen gav Gunner Olesen den perfekte baggrund i efterfølgende stillinger som projektleder hos to af landets større entreprenører, som bygningskonsulent og som byggesagsbehandler hos kommunale myndigheder.

I jobbet som byggesagsbehandler blev Gunner Olesens interesse for brandsikkerhed og brandrådgivning vakt og til interessen er gennem årene lagt viden, uddannelse og erfaring – tilsammen et unikt grundlag for at kunne rådgive professionelt og sobert om brandsikkerhed.

 Stor indsigt i brandlovgivningen

Det juridiske aspekt i forbindelse med brandsikkerhed kan være en lidt af en jungle, men netop overblik over hierarkiet inden for de mange love og regler på brandområdet er en af Gunner Olesens forcer og én af de mange kompetencer, han bringer til stillingen som brandrådgiver hos Erasmus & Partnere. Lige som sine nye kolleger i brandteamet er han til stadighed opmærksom på at følge udviklingen indenfor sit fagområde for altid at være fuldt opdateret om problemstillinger, ny lovgivning, forordninger og regler.

 Gunner Olesen kommer fra en stilling som brandrådgiver hos BK Nord i Aalborg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erasmus & Partnere A/S

Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Danmark
Erasmus & Partnere A/S

Send til en kollega

0.156