23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny projektleder hos Henning Mortensen a/s

Hos Henning Mortensen a/s er Ulrik Friborg Bøjlesen fra Holstebro ansat som ny projektleder i elafdelingen.

På Silkeborg-kontoret tiltrådte projektleder Ulrik Friborg Bøjlesen lige inden årsskiftet som ny projektleder i elafdelingen hos Henning Mortensen a/s.

Her er han i fuld gang med at opstarte og styre en række af vores aktuelle projekter sikkert i land – blandt andet et knap 10.000 kvm stort butiksområde i Kolding, etagebebyggelse med 34 lejligheder og tre erhvervslejemål på Torvet i Galten samt 104 kollegieboliger i syv etager på Kejlstrupvej i Silkeborg.

Erfaren projektleder på holdet
Ulrik bor i Holstebro med kone og tre børn, er oprindeligt uddannet elektriker og har en solid elteknisk baggrund med mange års projektledererfaring fra tekniske entrepriser i alle størrelser. Senest kommer han fra en stilling som projektleder hos EL:CON.

Attraktiv arbejdsplads
»Henning Mortensen a/s har kompetencerne og størrelsen til at byde ind på store teknikentrepriser. Samtidig er vejene fra top til bund og fra idé til handling korte«, siger Ulrik Friborg Bøjlesen. Han fortsætter:

»Som mange andre i branchen har jeg bidt mærke i de seneste års positive udvikling hos Henning Mortensen a/s. Alt i alt er det meget attraktivt for mig at blive en del af et hold med mange stærke faglige kompetencer, hvor vi i samarbejde med kunder, rådgivere og bygherrer kan komme i mål med de helt rigtige tekniske løsninger«.

Gode resultater skabes i fællesskab
Med udgangspunkt et solidt netværk i det midt- og vestjyske og mange års brancheerfaring ser Ulrik Friborg Bøjlesen frem til at bidrage til fortsat vækst og udvikling hos Henning Mortensen a/s. Han sætter en stor ære i at aflevere fejlfrie projekter til tiden.

»Foruden indgående kendskab til projekterne og tæt styring i forhold til både økonomi, tid og kvalitet, er et velfungerende team det bedste fundament for at skabe gode resultater. Derfor har jeg som projektleder altid fokus på trivsel og holdånd hos medarbejderne og prioriterer at være synlig på byggepladserne«, slutter Ulrik Friborg Bøjlesen.

Ulrik Friborg Bøjlesen startede hos Henning Mortensen a/s i den 1. december 2020.

Læs mere om Henning Mortensen a/s.

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.094