23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighed i nye højder

Bæredygtighed er et buzzword som alle bruger i disse dage. Vi ved alle, at det er vigtigt og de fleste forsøger at bidrage til et mere bæredygtigt liv.

For Riwal handler bæredygtighed om at bevare vores livskvalitet og bevare alt andet liv på jorden og vores økosystemer. Derfor omfavner vi bæredygtighed og sikrer, at jorden forbliver beboelig. Dét er ret vigtigt!

I Riwal er vores forpligtelse til bæredygtighed meget mere end bare ord. Vi har afstemt vores mål med FN's verdensmål for bæredygtig udvikling og OECD's retningslinjer for multinationale virksomheder. Dette giver os en rammesætning for at skabe en ambitiøs strategi og måle (dokumentere) på vores klimaindsats. 

Denne kampagne er fokuseret på Riwals strategi og de initiativer relateret til miljømæssig bæredygtighed. Den vil hovedsageligt indeholde vores indsats inden for disse områder. Hvis du vil lære mere om vores sociale og økonomiske mål, kan du læse om det på vores  hjemmeside under ‘Socialt Ansvar’.

FN beskriver verdensmålene som "planen for at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle". De dækker en bred vifte af emner fra fattigdom og uddannelse til energi og miljø.

Hvordan bidrager Riwal til disse mål

  • Bæredygtige løsninger: Vi er førende inden for elektriske lifte inklusiv vores unikke sortiment af 100% elektriske store bomlifte, som vi selv konverterer fra diesel til el.
  • Bæredygtige initiativer: Tættere på kontorene vores handlinger inkluderer at foretage ændringer på vores arbejdsplads, såsom genanvendelse af vand i værkstedet og montering af LED-lys til vores depoter og kontorer.
  • Bæredygtige koncepter: Først og fremmest er at leje en ”grøn” og cirkulær løsning. Nyere forskning har bekræftet, at den samlede kulstofemission kan halveres ved at leje i stedet for at købe en maskine. 

Riwal fortsætter med at innovere inden for alle disse områder af bæredygtighed.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.078