23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når man er huskendt, går bygningsservice nemmere

Et team fra Skou Gruppen arbejder med service og vedligeholdelse på Nordsjællands Hospital, Hillerød – og det har de gjort i mange år.

De kender hospitalet og en stor del af personalet rigtig godt, hvilket er en fordel under corona epidemien, hvor behovet for at justere hospitalets indretning kan opstå med kort varsel.

”Det er en stor fordel for os, at Ole Scanholm og hans team fra Skou Gruppen kender huset ud og ind. De kan begå sig her på egen hånd og selv tilrettelægge arbejdet hensigtsmæssigt,” siger Søren Andersen, som er driftschef på Nordsjællands Hospital, Hillerød for Region Hovedstanden Center for Ejendomme, og tilføjer:

”Vi har samarbejdet med Ole og hans team i alle de fire år, jeg har haft ansvar for ejendomsdriften. Jeg oplever, at de har en stor forståelse for vores behov og er fleksible, når vi har brug for det. Det betyder fx, at vi hen over jul og nytår, i weekender og nogle gange om natten har kunne få etableret den nødvendige indretning som led i hele corona beredskabet.”

Skou Gruppen har i mange år haft samarbejdsaftale med Nordsjællands Hospital, Hillerød, og løbende er der mindst fire mand beskæftiget med alle mulige vedligeholdelse- og serviceopgaver - fra at udskifte døre og vinduer til at hænge opslagstavler og andet inventar op.

”Lige nu arbejder vi en del med plexiglas og etablerer corona afskærmninger, men vi har også nogle folk, som er ved at udskifte vinduer og døre på det psykiatriske afsnit,” siger Ole Scanholm, som er tømrer og formand for Skou Gruppens team på Nordsjællands Hospital, Hillerød og Frederikssund samt Region Hovedstadens Psykiatri i Helsingør.

Skou Gruppen har blandt andet speciale i vedligeholdelse af ejendomme. Virksomheden vedligeholder ejendomme på flerårige serviceaftaler for mange kommuner i hovedstadsområdet samt for Region Hovedstaden, Forsvaret og EU's Miljøkommission.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Kontaktperson

Martin Skou Heidemann
Adm. direktør, Partner
+45 28358015 ms@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.062