23948sdkhjf

Ny BK2 certificeret brandrådgiver hos Erasmus & Partnere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erasmus & Partnere A/S

Rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere har ansat ny certificeret brandrådgiver til ingeniørfirmaets brandteam, der hermed er klar til flere brandtekniske opgaver.

Erasmus & Partnere har ved årsskiftet ansat brandrådgiver Erik Sommer, der vil indgå i ingeniørfirmaets stadigt voksende team af brandrådgivere.

Certificeret brandrådgiver til brandklasse 2

Erik Sommer er BK2 certificeret brandrådgiver og har arbejdet med brandrådgivning i en række år, primært i forbindelse med opførelse/ombygning af landbrugsbygninger. Han har tidligere gennemført den brandtekniske CFPA-E diplomuddannelse og har en alsidig erhvervsbaggrund, der danner den perfekte base for arbejdet hos Erasmus & Partnere - www.erasmus.dk

Brandrådgiver med alsidig baggrund

Brandrådgivning er det, Erik Sommer brænder for i dag, og han ser det som en både spændende og vigtig opgave at følge et byggeprojekt og være med til at optimere brandsikkerheden gennem hele planlægnings- og byggeprocessen. Erik Sommer har den ideelle baggrund for jobbet som brandrådgiver med erfaring fra bl.a. den praktiske side af byggefaget, da han oprindeligt er udlært som bygningssnedker. Senere har han lagt en uddannelse til byggetekniker og første del af en lederuddannelse på cv’et, der også vidner om stillinger hos en af landets store totalentreprenører, producenter af byggematerialer, Nordjyllands Beredskab samt i ingeniørfirmaer. En unik all round viden, der nok skal komme i spil hos Erasmus & Partnere, der yder teknisk rådgivning i forbindelse med byggeri af alt fra etageejendomme og havehuse til en-familiehuse, erhvervsbygninger, bålhytter, sommerhuse og landbrugsbygninger.  

Brugernes sikkerhed i fokus

For Erik Sommer er det essentielt at rådgive kunderne professionelt og korrekt tilpasset den aktuelle bygning og situation, så alle regler og forordninger overholdes, og der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden for de kommende brugerne af en bygning. Som de øvrige medlemmer af Erasmus & Partneres brandteam er Erik Sommer meget opmærksom på kontinuerligt at opdatere sin brandtekniske viden og holde sig a jour med problemstillinger, nye regler, løsninger og den generelle udvikling i byggeriet.

 Erik Sommer kommer fra en stilling som brandrådgiver hos BK Nord i Aalborg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erasmus & Partnere A/S

Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Danmark
Erasmus & Partnere A/S

Send til en kollega

0.093