23948sdkhjf

Få mere plads på få uger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expandia Moduler A/S

Når behovet for plads ændrer sig, kan udlejningsvirksomheden Expandia være klar med færdigindrettede midlertidige moduler til daginstitutioner, skoler, boliger og kontorer, på bare få uger.

Færdigindrettede moduler er løsningen, når der er brug for mere plads i daginstitutionen, skolen eller på kontoret.
Når behovet for plads ændrer sig, kan udlejningsvirksomheden Expandia være klar med færdigindrettede midlertidige moduler til daginstitutioner, skoler, boliger og kontorer, på bare få uger.

- Vi har tæt på 20.000 moduler, så vi kan opstille pladsløsninger på flere hundrede kvadratmeter på meget kort tid. Opsætning af for eksempel 500 m2 Expandia-skolemoduler med klasse- og faglokaler, toiletter og garderober med lockers, kan faktisk gøres på mindre end tre uger, fortæller Torben Færch, administrerende direktør i Expandia i Danmark.

Klar til brug 
Hos den svenske moduludlejningsvirksomhed indeholder skolemodulerne det meste af det, der skal bruges i en velfungerende skole, for eksempel AV-udstyr, whiteboards og opslagstavler.

- Vores kunder og brugere er glade for, at Expandias moduler leveres færdigindrettede og er klar til brug. Det gør det hurtigt, enkelt og økonomisk at komme på plads. Og særligt i de situationer hvor pladsbehovet opstår pludseligt, er hastighed vigtigt. Det kan være i forbindelse med skader – for eksempel brand eller skimmelsvamp, fortæller Torben Færch.

Får hverdagen til at fungere 
Mange af Expandias moduler bruges også, når der skal skabes midlertidig plads ved renoveringsopgaver, eller når et nyt byggeri endnu ikke er opført.

- Vores moduler løser hver dag nogle af de helt store samfundsopgaver. Man kan sige, at vi er med til at få hverdagen til at fungere for både børn og voksne. Mange af vores 575.000 m2 udlejningslokaler bruges som daginstitutioner og skoler. Men også rigtig mange virksomheder bruger vores moduler, når der skal skaleres op – eller når virksomheden har brug for at arbejde på en ny måde, slutter Torben Færch.

Enkelt af leje
Hos den markedsledende udlejningsvirksomhed er det enkelt at leje midlertidige moduler. For Expandia tilpasser ikke bare indretning, men også lejevilkår til de individuelle krav og behov, som kunder og brugere har. Også i forhold til lejeperioden, for her har Expandia ingen nedre grænse. Modulerne kan lejes i få måneder, hvis der kun er behov for det.

Læs mere om Expandias midlertidige moduler til daginstitutioner, skoler, boliger eller kontorer her www.expandia.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expandia Moduler A/S

Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Danmark
Expandia Moduler A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109