23948sdkhjf

Hvad skal du vide inden du bruger kloakballoner?

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Hvornår anvendes kloak- eller afspærringsballoner, hvordan forberedes de til brug og hvad er reglerne for sikker brug af afspærringsballoner?

Afspærringsballoner anvendes, som navnet angiver, til afspærring af kloak- eller vandrør. De forhindrer indtrængen af vand, gasser, gnavere eller snavs i et nyt kloakrør. Derfor anvendes de ved reparation og istandsættelse eller ved uheld. 


Det er ganske nemt at forberede en kloakballon til brug i kloakrør. Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger den korrekte størrelse, der passer det rør, som afspærringsballonen skal benyttes i. Du kan tjekke hvilken størrelse ballon du har brug for ved at måle rørets indvendige diameter. Ligeledes er det vigtigt at du beregner bagtrykket, afspærringsballonen vil blive udsat for under brug. Hver ballon har det maksimale tryk og bagtryk, der står på den, og der ikke må overskrides. Derfor skal du altid bruge nøjagtige lufttryksmålere.


Inden du sætter kloakballonen i røret, skal både røret og ballonen rengøres og inspiceres for eventuelle skader. 


Hvad gør man så når kloakballonen er i røret? 

Hvis du vil være sikker på, at du har indføsrt afspærringsballonen korrekt i røret, du kan først fylde kun luft indtil afspærringsballonen rører siderne på røret. Derefter kan trykket langsomt bygges op til det maksimalt tilladte. Når du fjerner ballonen fra røret, skal du altid udløse bagtryk inden kloakballonen tømmes for luft. 


Reglerne for sikker brug af afspærringsballoner:

  • Du skal altid bruge passende beskyttelsesudstyr
  • Du skal aldrig opholde sig nær afspærringsballon, når den er under tryk
  • Ballonens maksimale tryk og dens maksimale bagtryk må aldrig overskrides
  • Du skal altid sikre afspærringsballonen, når der er bagtryk

 

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp med at vælge den rigtige kloakballon, kan du altid ringe til os på +45 2060 3018 eller skrive til os på md@c-tv.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig. 

Er du interesseret i hele vores sortiment af kloakballoner, klik her for at finde det. Er du interesseret i at vide mere om os og se alle vores produkter, klik her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Afspærringsballon C-TV TechnologyKloakballon C-TV Technology

Send til en kollega

0.11