23948sdkhjf

Bestil bauroc-vægelementer til brandmure hos A-Supply

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

A-Supply tilbyder bauroc-vægelementer til brandmure, der opfylder EI- og M-krav

Er du hovedentreprenør eller bygherre? Går dit byggeprojekt ud på at opføre en industri- eller logistikhal? Er du ved at tegne nogle landbrugsbygninger til forskellige formål? Så skal dit projekt opfylde nogle bestemte krav med hensyn til brandsikkerhed. Som du godt ved, er de europæiske brandkrav angivet med bogstaverne EI, når det drejer sig om bygningsdelens evne til at holde flammer, gasser og varme ude. På den anden side bliver bygningsdelens evne til at tåle mekanisk påvirkning angivet med bogstavet M.

A-Supply tilbyder bauroc-vægelementer til brandmure, der opfylder EI- og M-kravene. Hvis man vælger vores bauroc-vægelementet fra en vægtykkelse på 200 mm, så kan man også opføre slagfaste brandmure (EI-M 90). Vores bauroc-vægelementer er armerede porebetonplader, man med fordel kan anvende til opførelse af bygningers ikke-bærende, montérbare inder- og ydervægge. Vægelementerne er særdeles velegnede til landbrugsbygninger, industri- og logistikhaller, hvor brandsikkerhed og slagfasthed er påkrævede.

Hos A-Supply kan du bestille bauroc-vægelementer, som er 250 mm eller tykkere. Hvis man vælger den type plader, så behøver man som regel ingen varmeisolering i industri- eller landbrugsbygninger. Det forholder sig sådan, fordi en elementvæg med en tykkelse på 250 mm har en varmetransmissionskoefficient på U=0,57W/m²K. Det betyder også, at man kan opføre en brandmure klasse EI-M 180, der er velegnet til ydervægge. Som du kan høre, er der flere gode grunde til at vælge vores bauroc-vægelementer. Derudover kan du regne med fordelagtige engrospriser, når du bestiller dine porebetonplader hos A-Supply. Vi er nemlig den eneste importør af bauroc porebeton i Danmark.

 

Læs mere om bauroc-vægelementer på vores hjemmeside:

https://a-supply.dk/product-category/bauroc-gasbeton/bauroc-vaegelement/

 

Du kan bestille dit havvejsalt på tlf.: 45 72 34 44 04

 

A-Supply A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: 72344404

E-mail: info@a-supply.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.094