23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ekstremt præcis automatisk filmapplikator

Opnå nemt en fuldstændig ensartet filmtykkelse uden de fejl man ser ved manuel påføring

Strenometers leverandør Erichsen GmbH & Co. KG har udviklet en basisversion af deres filmapplikator/tørretidsmåler COATMASTER model 510: model 510 Basic.

COATMASTER 510 Basic er et kompakt basisinstrument, der med det rette tilbehør er en ekstremt præcis automatisk filmapplikator. Den fås i en “G” og en ”V” model, som adskiller sig fra hinanden ved at model 510 Basic-G har en glasplade, mens model 510 Basic-V har en vakuumsugeplade og en ejektor.

En motoriseret filmapplikator bruges hvor filmtykkelsen skal være fuldstændig ensartet over hele overfladen, hvor man har brug for pålidelig information om forholdet mellem den våde og den tørre filmtykkelse og hvor der skal produceres et stort antal helt identiske prøveemner. De unøjagtigheder der er uundgåelige ved manuel filmpåføring, undgås med den automatiske trækmetode. Typiske brugere er farve- og lakindustrien, især i forbindelse med forskning, udvikling eller kvalitetskontrol af forskellige produkter. Eksempler kunne være universiteter,  højere læreanstalter eller institutter der som en del af deres forsknings- og udviklingsprojekter beskæftiger sig med meget følsomme emner som kræver ekstremt kontrolleret filmpåføring, fx inden for solcelleforskning, brændselscelleforskning, akkumulatorforskning og selvfølgelig inden for medicinsk teknologi og forskning.

Model 510 Basic har folietastatur og drives af en mikroprocessorstyret, fint differentieret stepmotor, der garanterer en ekstremt regelmæssig gennemførelse samt en fremragende repeterbarhed for alle indstillede processer. Den fungerer symmetrisk i begge retninger og har en variabel opstrøgslængde op til ca. 400 mm, individuelt programmerbar startposition og automatisk hurtigt tilbageløb ved tryk på en tast. Trækhastigheden er frit justerbar i området 10-100 mm/s.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.078