23948sdkhjf

Intelligent trykknap til lys- og varmestyring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Hos SoftControl har vi endnu en nyhed på hylden – nemlig det intelligent touchtryk SC.SS.01 som passer ind i FUGA® designrammer fra LK.

SoftContols nye touchtryk har indbygget både lys- og temperatursensor, og kan hjælpe netop dig til en intelligent styring af dit hjem eller din virksomhed.

Intelligent lysstyring

Lyssensoren kan måle lysværdien i rummet hvor den sidder fra 1 til 32.000 lux. Denne lysmåling kan anvendes i SoftControls CleverHouse-software til forskellige styringsformål, f.eks. at sikre en lampe ikke tænder automatisk fra en tilstedeværelsessensor, hvis der allerede er lys nok i rummet. Et andet formål kan være, at en lampe tænder, så snart rummet har en lux-værdi, der er under en foruddefineret indstilling. Denne software kan både styres gennem CleverHouse app’en på din smartphone, tablet eller via computeren gennem web-versionen.

Lys og temperatur kombineret i ét enkelt produkt

Temperatursensoren styres også gennem CleverHouse softwaren. Denne funktion kan bruges til varmestyringen i et rum. Trykket kan placeres og måle i området fra -30 til 60 °C.

I stedet for at have monteret en temperatursensor et andet sted i rummet, har du både stikkontakt, lyssensor og temperatursensor placeret i samme produkt, og giver samtidigt et enkelt og simpelt udtryk på væggen.

Folie til SC.SS.01 leveres som standard i RAL7035 (hvid) og RAL7016 (antracit), men har du brug for en stikkontakt i rød, blå eller andet så kan dette bestilles på anmodning.

Styring uden forsinkelse og fejlindikation

Den Bus-baserede teknologi i touchtrykket er CAN-bus, som udmærker sig ved, at den kører som multimaster og dermed sikrer, at der ikke er en forsinkelse når der trykkes, f.eks. når lyset tændes.

SC.SS.01 har fire knapper med tilhørende fire multifarvede lysdioder, som benyttes under opsætningen og konfigurationen, der sker lokalt på trykket uden brug af computer. Lysdioderne benyttes også som lysindikation hvis der opstår fejlmelding på Bus-forbindelsen.

Ved at bruge dette intelligente touchtryk, får du udnyttet dit eller din virksomheds forbrug ansvarligt, og derved reducerer dit CO2-udslip, da der kun aktiveres lys og varme efter behov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Send til en kollega

0.089