23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sundolitt leverer EPS til pandemi-hospital på rekordtid

EPS Letfyld hjalp spansk entreprenør ved opførelsen af nyt Corona hospital.

Spanien har været hårdt presset af Covid-19 med over 48.000 døde og flere indlæggelser, end der var pladser til. Derfor skulle det gå stærkt med at opføre et nyt hospital, som kunne udvide kapaciteten tilstrækkeligt.

Isabel Zenda Pandemic Hospital blev bygget på bare 100 dage i og omkring gamle retsbygninger i Madrid. For at bevare et gammelt system af tunneller under bygningerne, valgte entreprenøren Sacyr Construcción at fylde op med EPS Letfyld mellem de gamle bygninger og de nye pavilloner. Jord eller grus ville have fået tunnellerne til at styrte sammen, og der var ikke tid til at fjerne dem.

Sundolitts lokale konkurrenter kunne ikke levere EPS-blokke med en tilpas høj trykstyrke – og slet ikke 1.500 m3 på kun en uge. Selv for Sundolitt var hasteopførslen af et hospital da også en noget større opgave end normalt.

“Det satte os på en prøve som aldrig før, men med Sunde Group og vores danske kolleger i baghånden fik vi hurtigt sendt den nødvendige dokumentation og leveret alt materialet til stor tilfredsstillelse for os alle,” siger Hans Peder Knudsen, vicedirektør i Sundolitt.

Det nye hospital blev indviet 1. december og har 1.056 sengepladser.

 

Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35909117

Kontaktperson

AC
Anette Christensen
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.125