23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AFRY opruster på brandområdet

AFRY ansætter ny brandchef og øger antallet af certificerede brandrådgivere.

Med indførelsen af den nye certificeringsordning tidligere i år er der et øget behov for specialiserede brandrådgivere i branchen, og der er stadig stor mangel på certificerede brandrådgivere.

 ”I AFRY oplever vi, at et stigende antal af vores projekter ender i brandklasse 3-4,” siger Thomas Hoff, der er afdelingsdirektør for Consultancy i AFRY.

 ”Jo mere kompliceret et byggeri er, jo højere brandklasse vil byggeriet blive indplaceret i, og jo højere krav stilles der til de certificerede rådgiveres kompetencer.”

 Ny afdelingschef for brand

Derfor styrker AFRY sin brandafdeling på tværs af geografi samtidig med, at Christian Poulsen, 48 år, er blevet ansat som ny afdelingschef for brand.

 ”I den kommende tid vil vores kunder kommer til at se en forøgelse i certificerede rådgivere hos AFRY, ligesom vi investerer i en effektivisering af vores værktøjer og dokumentation,” siger Christian Poulsen.

Christian Poulsen har tidligere været ansat i Alectia, Sweco og Cowi, og kommer med store kompetencer inden for bl.a. industri.

 ”Ud over byggeri har AFRY en spændende projektportefølje inden for life science og fødevaresektoren. Derfor er det også naturligt for os yderligere at styrke vores brandkompetencer til dette segment. Her kommer Christian med sin store erfaring inden for rådgivning til industri og risikovirksomheder til at flytte os yderligere i den retning,” siger Thomas Hoff.

Om AFRY

 I Danmark er vi knapt 550 medarbejdere i AFRY beskæftiget inden for bl.a. byggeri og industri med særligt fokus på fødevarer og life science, hvor AFRY kan levere den fulde pakke med både byggeri, proces og automationsdesign.

 AFRY har tidligere opereret under navnet ÅF, der kom til Danmark for en række år siden ved opkøb herunder Midtconsult. I Danmark er vores styrke, at vi har en række tværfaglige kompetencer, vi kan trække på, samt det tætte samarbejde med vores kunder lokalt.

 AFRY i Danmark har 8 brandspecialister og en række understøttende funktioner, som supporterer området. I alt har AFRY 60 brandspecialister i Norden, og det betyder, at vi kan trække på en høj grad af erfaring inden for bl.a. certificeringsordninger i både Sverige og Norge, ligesom vi hos AFRY i de øvrige nordiske lande har stor erfaring med træbyggeri.

 Besøg os på www.afry.dk

 

AFRY
Viborgvej 1
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20246693
P nummer: 1017337110

Send til en kollega

0.093