23948sdkhjf

Forny din IHC®-installation med denne nyhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Konverterer IHC® installationen, til en fuldblods, cloudbaseret installation med denne gateway fra SoftControl.

Hos SoftControl kan vi nu med stolthed præsentere vores nye SC.GC.01, som er en gateway til LK’s IHC®.  Det vil sige, at hvis man som eksisterende bruger af en IHC®-installation, ønsker at udvide funktionerne til en CleverHouse installation, så er dette nu en mulighed.

SoftControl har udviklet et nyt produkt, som hjælper med at opdatere din IHC®-installation til en fuldblods cloudbaseret løsning.

Energioptimér dit hjem eller din virksomhed

Ved at montere en SC.GC.01 imellem en CleverHouse-controller og eksisterende IHC-input-/outputkort bliver det muligt at genanvende hele den fortrådede IHC®-installation. Dette er en let og økonomisk måde at få en ældre installation fra måske midt 1990’eren opgraderet til det sidste nye. Ved at overtage styringen via CleverHouse giver det mulighed for at overvåge samt styre belysningen, men også andre tekniske installationer som varme, ventilation og solcelleanlæg. Din IHC®-installation kan samtidig blive styret via en ICAL-kalender, som er tilknyttet CleverHouse. Med denne styring kan bygningens CO2-udslip reduceres ved at ændre den måde hvorpå energien produceres og forbruges.

 Uendelige mange styringsmuligheder

Et stk. SC.GC.01 er i stand til at styre 96 indgange og 96 udgange, som fordeles på 6 stk. inputkort og 12 stk. outputkort. Er der behov for yderligere indgange eller udgange kan der tilsluttes flere SC.GC.01 indtil det ønskede antal indgange/udgange er nået.

 Intern kommunikation

Den interne kommunikation imellem CleverHouse og IHC®-gateway er CAN-bus, som er en multimaster. Dette betyder at SC.GC.01 selv melder ind til CleverHouse-controlleren, hvis der er bevægelse på en indgang. SC.GC.01 er også forberedt med en Modbus-RTU, hvilket betyder at den kan anvendes som en standard Modbus/IHC-gateway.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Send til en kollega

0.141