23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avant Danmark udvider den kørende service

Med mere end 5.000 solgte minilæssere er behovet for service stort. Det imødekommer Avant Danmark nu med endnu et rullende værksted.

Avant Danmark gør meget ud af kørende service, fordi den er billigere og hurtigere for kunden. Næsten alle reparationer og servicebesøg kan klares på kundens matrikel, og der skal derfor ikke bruges tid og økonomi på at fragte minilæsseren rundt.

Det rullende værksted kan efterhånden klare næsten alle tænkelige opgaver, og det er uhyre sjældent at maskinen er nødt til at blive fragtet på værksted. Det betyder derfor også, at Avant Danmark har 4 kørende montører på fultid, som dagligt har landevejen som arbejdsplads.

Med mere end 5.000 solgte maskiner gennem årene er der da også rigeligt med maskiner at servicere, og derfor har Avant Danmark nu indkøbt og bygget endnu en servicebil. Den er nummeret større end de tidligere servicebiler, og det betyder selvfølgelig, at den kan løse endnu flere problematikker.

De kørende montører bliver tilkaldt til alle afkroge af landet, og opgaverne er alt fra udskiftning af slanger, servicebesøg, eller reparationer hvis uheldet har været ude. Det er til kæmpe gavn for både kunderne og Avant Danmark at de kørende montører kan klare servicebesøg og reparationer ude hos kunden selv.

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.078