23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Online temadag: Digital integration i SMV

Kom til spændende online temadag med fokus på hvordan den digitale infrastruktur i SMV sikrer både høj fødevaresikkerhed og effektivitet gennem udnyttelse af data. 

D. 16. december 2020 byder FORCE Technology i samarbejde med en række SMV samt UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole dig velkommen til online temadag med fokus på digital integration i SMV, som der har været arbejdet med i et Danish Food Innovation (DFI) projekt. 

En effektiv og agil fødevareproduktion kan sikres gennem optimering af den digitale infrastruktur. I den ene del af projektet har der været fokus på den digitale infrastruktur. En optimeret digital infrastruktur er med til at sikre, at der ikke er uhensigtsmæssige flaskehalse eller andre problemstillinger, som vil kunne løses med et bedre samspil i virksomhedens IKT-flow (Informations- og Kommunikations Teknologi).

Den anden del af projektet har omhandlet validering og verificering af rengøringsproceduren, hvor den effektive validering og verificering af rengøringen betyder, at der ikke er kontaminering af den næste produktion med enten mikroorganismer eller allergener. Det bliver en spændende dag, hvor vi vil komme vidt omkring.

Tilmeldingsfrist
Mandag 14. december 2020.

Tilmeld dig den online temadag her

Program for dagen

09.00 – 09.15     Velkommen – intro til dagen
v/ Annette Baltzer Larsen, FORCE Technology

09.15 – 10.15     Digital Infrastruktur i SMV
v/ Andrew Hoff & Jens Ulrich Nielsen, FORCE Technology
”Det hjælper ikke mange virksomheder bare at ændre den tekniske løsning. Typisk skal man også ændre sin organisation, forretningsmodeller og flere andre ting for at få det fulde udbytte af digitaliseringen” - Torben Pedersen, professor, CBS. Få et indblik i hvordan man kommer i gang, og hvordan man tager gevinsten hjem.

10.15 – 10.20     Pause

10.20 – 11.20     Muligheder for digitalisering og automatisering hos SMV
v/ Morten Thomsen & Maria Windt Jul, UCL
Hvilke muligheder er der for digitalisering og automatisering (strategisk niveau) hos SMV og ikke mindst hvordan, kan man komme i gang. Denne specifikke case er udført på et mindre mejeri.

11.20 – 11.25     Pause

11.25 – 12.00     Mikroorganismer og biofilm – kort intro
v/ Annette Baltzer Larsen, FORCE Technology
Det er vigtigt at have en grundviden om mikroorganismer – specielt størrelsen af dem og hvordan de er i stand til at beskytte sig selv ved at danne biofilm. Jo ældre biofilm er, jo sværere er den at fjerne effektivt ved rengøring.

12.00 – 12.30     Frokost

12.30 – 13.15     Optimeret rengøring
v/ Annette Baltzer Larsen, FORCE Technology
Fokus på de forskellige rengøringsprocedurer: manuel rengøring, Cleaning Out of Place (COP) og Cleaning In Place (CIP) samt hvilke faldgruber, der er for de enkelte rengøringsprocedurer.

13.15 – 13.20     Pause

13.20 – 14.20     Validering og verificering af rengøring – hvordan og hvilke muligheder?
v/ Annette Baltzer Larsen, FORCE Technology
Det er vanskeligt at foretage en værdifuld validering og verificering af rengøringen. For hvor og hvordan er det bedst at udtage prøven, og hvilken analysemetode giver mest værdi for din produktion? Eksempler fra casestudier inddrages.

14.20 – 14.45     Afrunding af dagen – samt en kort intro til projekter med start i 2021

 

Temadagen holdes i samarbejde med Danish Food Innovation (DFI) og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

NR
Nicklas Rasmussen
nir@force.dk

Send til en kollega

0.078