23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Resistent overfor fugt og kemikaliedampe

Somme tider er vandtæt ”bare” ikke nok - LUGANO industribelysningsarmatur er resistent over for en række kemikalier såsom ammoniak og klor

Særlige miljøer kræver særlige forholdsregler. I f.eks. svømmehaller og stalde er kravene til belysningsarmaturer særligt høje. Temperaturudsving, høj luftfugtighed eller kemikalier, som klor og ammoniak kan medføre, at der dannes kondens inde i et lukket belysningsarmatur, så elektronikken angribes og beskadiges. Dette kan forårsage svigt eller reducere levetiden af armaturet.

 Selv meget høje beskyttelsesklasser som IP69K eller IP68 er undertiden ikke tilstrækkelige til at beskytte belysningsarmaturer mod skader fra særlige miljøer.

 I disse tilfælde er et lufttæt LED-armatur som NORKAs LUGANO det rigtige valg: Armaturet er 100% indkapslet, hvilket sikrer, at fugt og kemikaliedampe ikke kan trænge ind i armaturet.

 NORKAs LUGANO er et pålideligt LED-armatur, der er bygget til at holde, der hvor miljøet stiller særlig høje krav til materialerne.

 Den tyske belysningsproducent - NORKA GmbH er førende indenfor sit felt af industribelysning og LUGANO tåler snavs, støv, kemikaliedampe, fugt og højtryksrensning. LUGANO er ydermere modstandsdygtig over for forskellige aggressive miljøer.

 SafeExIT A/S forhandler alle NORKAs produkter i Danmark, og vi står meget gerne til rådighed med svar på eventuelle spørgsmål.

 Kontakt os gerne for mere information.

 Se hele programmet for NORKA INDUSTRIELBELYSNING - https://norka.com/en.
Eller kontakt Karsten Kristoffersen på mail k.kristoffersen@safeexit.dk eller på telefon 4320 8939

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20365773
P nummer: 1004264475

Send til en kollega

0.063