23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Håndsprit? -der er en anden vej til den bedste håndhygiejne

Stennevad og Neuthox står nu for en fremtidens løsning inden for hånddesinfektion og overfladedesinfektion. Nu kan du lære alt om Neuthox og alle fordelene i ny fakta artikel.

Kravene til hygiejne skærpes hele tiden på grund af, at verden er i form for virusinficeret benlås. Covid-19 hærger og mange brancher er i knæ eller ved at uddø. Virus skal du og derfor skal vi have midler og regler, der er så effektive som muligt. Neuthox blev lige netop udviklet og introduceret på markedet fordi der var en stigende efterspørgsel på produkter, der effektivt kunne opretholde en høj hygiejne og samtidigt dræbe vira og bakterier. 

Vi har altid vidst, at alkoholbaserede desinfektionsmidler var bredt accepteret i befolkningen. Men den nye hyppigere anvendelse af håndsprit har afsløret nye udfordringer i forbindelse med hændernes naturlige velvære. Også spørgsmål som transport og fødevarehåndtering kommer på dagsordenen.

Neuthox produkterne holde lige netop fokus. Så forbrugerne trygt kan desinficere kontaktpunkter, overflader og hænder velvidende, at der effektivt beskyttes mod og dræbes Coronavirus. 

Stennevad har sammen med Neuthox gjort en fakta artikel tilgængelig online, så vi alle kan få svar på spørgsmål vedrørende Neuthox.

Se tidligere artikler om Neuthox

Desinfektionskanon

Drop håndsprit

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.078