23948sdkhjf

Matsorte og stilfulde betjeningsplader

| Medlemsnyhed | Indrykket af Viega A/S

Sort hitter på badeværelset. Viega har skabt en ny serie af matsorte betjeningsplader – Visign for Style – til indbygningstoilettet, der understøtter et helt nyt udtryk på badeværelset.

Sort spiller i dag en central rolle i indretningen af badeværelset. Farven kan bruges til at skabe forskellige stilarter i indretningen, hvad enten der sigtes efter et elegant, minimalistisk eller dramatisk udtryk. Viegas Visign for Style betjeningsplader varierer i deres formsprog, så de passer til enhver stilart. 

Fire designvarianter

Visign for Style 20 er en designklassiker i serien af Visign betjeningsplader fra Viega. Skyllepladens konturer fremstår tydeligere, berøringsfladen har fået et bedre touch, og ny teknologi er tilføjet. Den rektangulær ramme blødes op af de runde skylleknapper, som er definerende for designet.

Visign for Style 21 er karakteriseret ved de to asymmetriske betjeningsknapper, der minder lidt om moderne højkvalitets lyskontakter. Det store og lille felt er lig med henholdsvis det store og lille skyl.

Visign for Style 23 med blødt afrundede konturer understøtter et mere organisk designmiljø, hvor knapperne grænser ud mod kanten af betjeningspladen. En smuk designdetalje i den afrundede ramme.

Normalt placeres knapperne på en betjeningsplade ved siden af hinanden, men designerne af Visign for Style 24 besluttede sig for en anden tilgang. Ved at placere knapperne oven på hinanden midt på pladen, skabes et mere iøjefaldende design. De rene linjer understreger det æstetiske sanseudtryk.

Håndværk i høj kvalitet

De nye betjeningsplader i Visign for Style serien er fremstillet i plast af høj kvalitet og sprøjtelakeret med matsort maling, der matcher de mange sorte armaturer, der findes på markedet. Den malede overflade holder sig smukt matsort, også efter den er blevet testet med alle gængse slitagetest.

Se vores store udvalg af betjeningsplader


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Viega A/S

Banevænget 13
3460 Birkerød
Danmark
Viega A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.113