23948sdkhjf

Endnu flere valgmuligheder i forskellige farver

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Med en række nye produkter i fem specialoverflader som matsort og børstet bronze får man endnu flere individualiseringsmuligheder på badeværelset.

I starten af året kunne hansgrohe præsentere en lang række produkter i fem nye standardfarver. Nu udvider hansgrohe deres FinishPlus-sortiment med flere produkter til badeværelset i overfladerne mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom. Med flere brusere og armaturer i forskellige overflader er det nu endnu lettere at skabe præcis det badeværelse, man ønsker sig.

Blandt de nye tilføjelser findes fx den populære Raindance Select S 120 håndbruser med rundt brusehoved. Hidtil har kun den firkantede version (E) været tilgængelig i andre overflader end krom og krom/hvid. hansgrohe lancerer også et helt nyt Showerpipe brusersystem – Croma Select S 280 med Raindance Select håndbruser – der kun fås i de fem overfladefarver og dermed slet ikke fremstilles i krom. Det vidner om, at de farvede produkter for alvor har gjort indtog på badeværelset.

Kvalitetsoverflader skaber designmuligheder
Uanset hvilken overflade, du forelsker dig i, kan du være sikker på, at den er af den høje kvalitet, der kendetegner hansgrohe. De matte trendfarver – mat sort og mat hvid – fremstår enkle og bruges af mange til at skabe kontrast på badeværelset – eller til det helt monokrome baddesign med alt i hvidt eller sort. De metalliske overflader – børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom – er skabt med PVD-teknologi, der gør overfladen ekstra skinnende og holdbar. Når hele det mørke eller lyse badeværelse indrettes med brusere og armaturer i samme, smukke overflade, opstår et samspil, der kombinerer elegance og modernitet.

Skab dit drømmebadeværelse
I tillæg til Raindance Select håndbruseren og den nye Showerpipe lanceres også to brusertermostater til indbygning, en bruserholder, et slangeudtag og en Croma 280 hovedbruser i de fem FinishPlus-overflader. Sammen med de eksisterende bruseprodukter giver det mulighed for at skabe en komplet indbygget bruserløsning i den ønskede farve og med både rundt og firkantet formsprog. Derudover kan du nu få et hansgrohe Talis E 110 håndvaskarmatur uden bundventil i FinishPlus-overfladerne, som kan kombineres med hansgrohes Push-Open bundventil, der ligeledes lanceres i de fem farver. Der er med andre ord rig mulighed for, at dit badeværelse kan tage præcis den form, du kunne tænke dig.

Du kan finde alle FinishPlus-produkter til badeværelset på www.hansgrohe.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

hansgrohe badeværelse i børstet sort kromhansgrohe badeværelse i mat hvidhansgrohe badeværelse i mat sorthansgrohe badeværelse i poleret guld-optik

Send til en kollega

0.109