23948sdkhjf

Landskabsarkitekterne har momentum

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

Landskabsarkitekterne har momentum og GRAPHISOFT Center Danmark er ny sponsor for Danske Landskabsarkitekter.

Klimasikring, vores fysiske og psykiske velvære og sammenhængskraften! Der er ingen tvivl om at vi på samfundsniveau står overfor en række store udfordringer, der af og til virker mere eller mindre uoverkommelige. Men heldigvis arbejder en samlet byggebranche for at udvikle klimavenlige løsninger.

LÆS OGSÅ: Med STEDET som udgangspunkt 

COVID 19 manifesterer betydningen af de grønne rum
Her på falderebet til det mærkværdige 2020 er en vigtig erkendelse betydningen af grønne rum i byerne og gevinsterne ved let adgang til bolignære og rekreative friarealer for borgerne. Derfor er det afgørende at vi ikke glemmer at prioritere det grønne i post-coronaplanlægningen ― forstået som sundere byer med flere og bedre grønne byrum, parker, rekreative friarealer og grønne gader. Her spiller landskabsarkitekterne en afgørende rolle med deres bæredygtige løsninger.

LÆS OGSÅ: Drømmeopgaver er projekter, hvor vi bringer alle vores kompetencer i spil

BIM effektiviserer landskabsarkitekternes processer
Byggeriet gennemgår i disse år en omfattende digitalisering, og det er dokumenteret, at implementeringen af BIM skaber værdi via effektiv vidensdeling, øget samarbejde og bedre processer. Når landskabsarkitekter tager BIM til sig, bliver de på lige fod med de andre rådgivere, entreprenører og bygherrer en del af teamet, mens effektiviseringsgevinsterne frigiver ressourcer til at fokusere på at udvikle kreative og klimavenlige løsninger.

"Landskabsarkitekter har momentum for tiden og står i forreste række, når klimaudfordringerne skal håndteres. Mange landskabstegnestuer er allerede i fuld gang med at implementere BIM, hvor kombinationen af Archicad og LAND4 er en oplagt BIM-løsning, der understøtter landskabsarkitekternes særlige metoder og behov”, forklarer Thomas Graabæk, Arkitekt og indehaver af GRAPHISOFT Center Danmark.

GRAPHISOFT Center Danmark bliver sponsor for Danske Landskabsarkitekter 
Derfor har Graphisoft Center Danmark valgt at blive sponsor for Danske Landskabsarkitekter. ”Et BIM-program skal være en hjælp, fremfor en udfordring. Archicad er et intuitivt program, som det er relativt nemt at lære, og når du først er blevet fortrolig med programmet, kan du koncentrere dig om at designe dine landskabsprojekter”, afslutter Thomas Graabæk.

Teamfoto: Kasper Løjtved / Collage af GRAPHISOFT Center Danmark, Skærmbillede: Projekt af STED - By og Landskab

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109