23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TIAGo robotter til Aalborg Universitet

TIAGo robotterne kan helt fra start tilpasses, og de har utallige udvidelsesmuligheder, som de studerende på Institut for Elektroniske Systemer bruger til teste deres projekter

Hans Schourup A/S har leveret to nye robotter, som indgår i undervisningen. Robotterne kan  konfigureres efter ønske. Det gør dem til den ideelle platform til forskningsprojektet, til laboratoriet eller til konkurrencer i robotteknikker.

>> Automatiserede løsninger til dit lager, der ikke kræver en total ombygning - få inspiration her >>

TIAGo robotten kan umiddelbart efter udpakning kombinere opfattelse, navigation og manipulation, og den har færdigheder i forhold til menneske-robot-interaktioner.

De studerende kan hurtigt at komme i gang med at programmere TIAGo, og den har open source-simuleringer og ROS-tutorials tilgængelige, der kan downloades online. 

Universitetets nye kandidatuddannelse i Robotics er en civilingeniøruddannelse rettet mod bachelorer, som er interesseret i robotprogrammering, reguleringssystemer og software.

Uddannelsen giver de studerende indsigt i de udfordringer, virksomheder, rådgivende ingeniører, serviceinstitutter og forskningsinstitutioner møder i forbindelse med anvendelse af robotter og automation i fremtiden, hvorefter de bliver i stand til at omsætte denne viden i professionel praksis.

>> Er du nysgerrig på, hvad en lagerautomat kan gøre for din forretning? Få en uforpligtende kapacitetsberegning >>

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65835118
P nummer: 1002218238

Send til en kollega

0.078