23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flådestyring - hvorfor?

Hvad er flådestyring og hvordan kan flådestyring lette hverdagen for netop din virksomhed?

Helt specifikt handler flådestyring om, at man ved hjælp af computerteknologi installeret i fx en bil, samt ved hjælp af satellittjenestrer og GPS tracking, kan spore sin flåde af fx. firmaets biler. Sporingen kan foregå på alle tider af døgnet, så du hele tiden har et klart overblik over bilernes positioner. Ved at installere flådestyring, kan du skabe dig et bedre og visuelt overblik over hvor virksomhedens køretøjer befinder sig henne.

Når man investerer i flådestyring, vil der ofte tale om en langsigtet investering. Investeringen i flådestyring vil dog  hurtigt tjene sig ind i form af besparelser, når flådestyringssystemet er sat i værk og bliver anvendt til at regulere flådens brug. Vi, hos Carlog har oplevet at vores kunder bla. har fået nedsat forsikringspræmien på firmaets biler med op til 21.000 DKK pr. år på en flåde med 40 firmabiler. Derudover, oplever vores kunde også store besparelse på udgifter til brændstof, da firmaet biler ikke længere bliver brugt i privatregi. 

Hvad er fordelene ved flådestyring? - der følger rigtig mange fordele med, når man vælger at få flådestyring. Vores kunder udtaler:

"Vi bruger det til at få et overblik over kørselsregnskab på vores varebiler og holde styr på vores bilers kilometerstand. Afdelingsledere bruger det til at kunne se hvilke biler/brugere der har været på forskellige byggepladser. Til sidst men ikke mindst, så bruger vi også de data vi får ind i forbindelse med flådestyring til fakturering og dokumentation til SKAT." - airteam  A/S

"Hos os bruger vi flådestryng til at se, hvordan brugen af vores firmabiler fordeler sig. Det har givet os nogle besparelser, blandt andet på vores forsikringspræmie, hvilket har kunnet betale en stor del af, hvad den egentlige løsning har kostet. Det er rart at have et godt og meget overskuelige overblik over alle firmaets biler" - CM-Iso A/S

Hvis du eller din virksomhed ønsker at få mere at vide om flådestyring fra Carlog, så kan du læse mere lige hér.

Carlog System
Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31145325
P nummer: 1014159831

Kontaktperson

TH
Tom Hansen
Indehaver
+45 22221219 tom@carlog.dk

Send til en kollega

0.078