23948sdkhjf

Black Friday 2020 hos Dorch & Danola

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Black Friday er lige om hjørnet, og som sædvanlig betyder det ekstra gode priser hos Dorch & Danola. I år har Covid-19 sat en stopper for et stort fysisk udsalg i butikken, så derfor forlænger vi Black Friday og holder Black (forlænget) Weekend.

De forlængede restriktioner, som følge af Covid-19s fortsatte præg på samfundet, betyder, at virksomheder har været tvunget til at tænke i nye baner. Indtil nu har Black Friday været den helt store shoppedag, hvor kunder stimler sammen i butikkerne for at få fingrene i de vilde tilbud. Men det er ikke en ansvarlig realitet i 2020. Derfor må vi tænke i nye baner.

Hos Dorch & Danola betyder det, at vi forlænger vores Black Friday-tilbud og holder forlænget Black Weekend. Vi starter altså tilbudsfesten allerede torsdag den 26. november cirka klokken 22.00 og slutter først igen søndag den 29. klokken 23.59.

Black Weekend byder på shopping hjemme fra sofaen

Er du en af dem, der elsker at trisse rundt i den ene butik efter den anden og kigge på alverdens gode tilbud? Det kan du heldigvis stadig! Er du til gengæld en af dem, der frygter, når konen vil på den helt store shoppetur og gerne vil have dig med? Det forstår vi godt. Derfor er den nye måde at holde Black Friday på måske ikke helt skidt for dig.

Med Black Weekend har du alletiders undskyldning for at blive hjemme i sofaen med benene oppe og en kop kaffe i hånden og stadig spare mange penge. På vores hjemmeside finder du en hel side dedikeret til alle de vilde Black Friday-tilbud, du kan få fingrene i. Udsalget bliver altså hovedsagelig på webshoppen dorchdanola.dk, men tilbuddene kan selvfølgelig også fås i D&Ds håndværkerbutik.

Kom til tilbudsfest online

Selvom Black Friday i år ikke bliver den samme store fysiske shoppedag, betyder det ikke, at du går glip af vilde tilbud. Vi har nemlig sat mere end 900 varer på tilbud i forbindelse med vores Black Weekend-tilbud. Her finder du gode priser på mærker som Festool, Bosch, Milwaukee, Metabo, Fein og mange flere.

Black Weekend skydes i gang torsdag den 26. klokken 22.00. Der vil være begrænset antal på nogle varer, så hvis du er på udkig efter noget bestemt, er det bare med at sidde klar!

Du kan se hele udvalget af nedsatte produkter på Dorch & Danolas webshop.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.094