23948sdkhjf

Spar både tid, energi og plads i køkkenet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Et GROHE Red køkkenarmatur byder på stærke egenskaber, som både sparer forbrugeren tid, energi og plads i køkkent.

Mange mennesker bruger flere gange om dagen meget tid på at vente på, at kedlen koger. Tænkt hvis det var muligt at kunne skifte kedlen ud og både spare tid, energi og plads i køkkenet - alt sammen på én gang.

Med et GROHE Red køkkenarmatur er det muligt at få kogende vand direkte ud fra hanen, som betyder, at det er slut med vente på at få kogende vand, når du eksempelvis skal have blancheret grøntsagerne, lave en kop varm te eller skal koge pastaen til middagen med familien. Et GROHE Red køkkenarmatur hjælper derfor forbrugeren med at bruge mere tid på at nyde fremfor at koge. Når man først har oplevet alle fordelene, og hvad et GROHE Red køkkenarmatur hjælper med i køkkenet, vil forbrugeren aldrig undvære den igen.

Med et GROHE Red køkkenarmatur er det både muligt at tappe kogende vand, såvel som almindeligt vand fra et og samme armatur. Armaturet er desuden udstyret med en TÛV certificerede børnelås, som garanterer at sikkerheden er i top for hele familien. En GROHE Red kan fås i to former: En L- eller C-formet tud. Derudover fås designet i to stilfulde farver. Så der er ingen undskyldning for at udskifte den gamle kalkede elkedel ud med et tidløst og elegant GROHE Red køkkenarmatur.

Vil du vide mere om GROHE Red køkkenarmaturet, så læs mere her

Kombiner din nuværende vandhane med en GROHE Red Mono

I tilfælde hvor forbrugeren allerede har installeret en Premium vandhane i køkkent, og ikke ønsker at udskifte det, er GROHE Red Mono den perfekte løsning. Den mindre Mono giver kun kogende vand og passer perfekt ved siden af den nuværende vandhane, som er installeret i køkkenet.

Vil du vide mere om et GROHE Red Mono køkkenarmatur, så læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

GROHE Red køkkenarmatur. Kogende vand direkte ud af hanen.GROHE Red installationGROHE Red C-tudGROHE Red L-tudGROHE Red monoGROHE Red MonoGROHE Red køkkenarmatur. Spar tid energi og plads i køkkenet.GROHE Red køkkenarmatur med C tud.GROHE Red køkkenarmatur med L tud.

Send til en kollega

0.141