23948sdkhjf

70 år med Klingspor Kronenflex® skæreskiver

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLINGSPOR A/S

Opfindelsen af high-speed skæreskiven revolutionerede skæreprocessen – og det er derfor her i 2020 muligt for Kronenflex® skæreskiven, at fejre sin 70-års fødselsdag.

En high-speed skæreskive? Ingen havde hørt om en sådan ting i 1950. Dengang sad de traditionelle skæreskiver – de var ofte mellem 6 og 13mm i tykkelsen – suverænt på magten. Metalbearbejdning var både arbejds- og timetungt arbejde, og uden man egentlig var klar over det, så begyndte et behov at opstå for alternative produkter for den skærende proces. Derfor forstår man, hvorfor Carl Klingspor hurtigt samlede sine værktøjsmagere i 1950, for at udvikle den første high-speed skæreskive verden nogensinde havde set: Kronenflex® skæreskiven.

For den tid brød Klingspor gennem en mur. Den revolutionerende produktudvikling gjorde ikke bare arbejdspladsen mere sikker, den øgede også skærehastighederne markant, samtidig med, at slid og materialespild mindskedes. Det er milesten, som har været standarden siden, og som moderne produktudvikling måles op imod den dag i dag.

Det globale Klingspor

I mere end 125 år har Klingspor sat globale standarder indenfor slibeteknologi. Globalt produceres mere end 50.000 produkter i kategorierne sliberuller, skæreskiver, slibeskiver, slibemopper og diamantværktøj.

På verdensplan råder Klingspor over 36 produktions- og distributionslokationer og mere end 2800 medarbejdere. Det globale slags- og supportteam består af mere end 460 sælgere, ingeniører og højt uddannede teknikere.

Klingspor leverer den kvalitet og fleksibilitet kunderne forventer på alle globale markeder.

Historien om Klingspor Kronenflex® kan ses på www.kronenflex.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLINGSPOR A/S

Birkemose Allé 2
6000 Kolding
Danmark
KLINGSPOR A/S

Send til en kollega

0.094