23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Præcis, standardkonform prøveforberedelse

Forbered prøver til korrosionstest med CORROCUTTER Smart 638

Strenometers nye fuldautomatiske gennemridsningsapparat CORROCUTTER Smart 638 fra Erichsen GmbH & Co. KG foretager definerede, reproducerbare gennemridsninger af belægninger på prøveplader til korrosionstest. 

Der er i stigende grad krav om at korrosionsprøvninger skal opfylde specifikke standarder, og her er det afgørende at også gennemridsningen er standardkonform. Dette kan ikke opnås med manuelle metoder hvor man ved håndkraft laver ridserne med diverse skæreredskaber. Man er derimod nødt til at bruge et gennemridsningsapparat eller en roterende savklinge. 

CORROCUTTER Smart 638 er med sit automatiske forløb og fremragende gentagelighed samt sin store brugervenlighed yderst velegnet til formålet. 

CORROCUTTER Smart 638 er et automatisk gennemridsningsapparat til standardkonform ridsning af belagte prøveplader til korrosionstest. Instrumentet leveres inkl. software til prøve- og snitplacering og har forudindstillede programmer samt mulighed for opsætning af egne programmer. Den programmerbare proces har fremragende gentagelighed. 

Det automatiske gennemridsningsapparat CORROCUTTER Smart 638 er en bordmodel med elektromotorisk drev, der sikrer en jævn fremføring af skæreværktøjet. Apparatet leveres med Ø 1,5 mm og Ø 2,0 mm skæreværktøj. Alle funktioner styres via den praktiske, brugervenlige WINDOWS kontrolsoftware (operativsystem fra WIN7).

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.078