23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Husqvarna Construction integrerer HTC i sit sortiment

Husqvarna Construction styrker sit sortiment og integrerer HTC i sit sortiment.

En mission. En partner. En ny verden af muligheder.

Husqvarna Construction Products styrker sit sortiment indenfor slibning og polering af betonoverflader. HTC-produkter, -tjenester og -løsninger vil derfor fremover kendes under Husqvarna-brandet og vil blive integreret i det globale Husqvarna udbud.

I 2017 erhvervede Husqvarna sig HTC og har siden arbejdet med de to brands side om side med fokus på begge brands og deres kvaliteter. Sammenlægningen af HTC og Husqvarna bringer nye muligheder for øget fokus på produkt- og serviceudvikling.

“Med erfaringen, vi har fået de seneste tre år, er vi overbeviste om, at vi bedre kan servicere kunder og udvikle gulvslibningsindustrien som helhed ved at tilbyde et større udvalg under ét stærkt brand,” fortæller Stijn Verherstraeten, Vicepræsident for Concrete Surfaces & Floors i Husqvarna Construction.

HTC-produkter, -services og -løsninger vil være tilgængelige under Husqvarna-brandet i begyndelsen af 2021.
“Vi ser frem til at tilbyde HTC- og Husqvarna-kunder en ny verden af muligheder – på tværs af begge platforme. Jeg kan også afsløre, at vi har flere spændende produktafsløringer i sigte i 2021,” fortæller Stijn Verherstraeten.

Det nye sortiment indenfor overfladebehandling hos Husqvarna bliver det største og mest omfattende på markedet.

Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder inden for gulvslibning, er du altid velkommen til at tage fat i en af vres salgskonsulenter. De kan guide dig, så du får den bedste maskine til netop dit behov. 

Husqvarna Construction Products Danmark A/S
Anelystparken 45A
8381 Tilst
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26205328
P nummer: 1003020229

Kontaktperson

K-HCP
Kundeservice - Husqvarna Construction Products
+45 +45 70 26 47 75 hcp@husqvarna.dk

Send til en kollega

0.062