23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hygiejnisk sikkerhed på højeste niveau!

Et firma beliggende I Give hjælper med at nedbringe risikoen for smittespredning af virus og bakterier på dørhåndtag ved hjælp af automatiske døre.

Har du nogle gange tøvet med at berøre et dørhåndtag i en offentlig bygning? Det er ikke nogen overraskelse, specielt i den nuværende situation med pandemi, idet dørhåndtag er et udpræget hotspot for spredning af infektioner. Et tidsskrift i New England ”Journal of Medicine”, har for nylig bragt en artikel om et studie, der viste at Sars-CoV-2 virus, også kendt som Coronavirus, kan forblive aktive på overflader af plastik og rustfri stål i op til 2-3 dage. Dørhåndtag er ofte fremstillet af disse materialer, som vi berører mange gange dagligt. For eksempel når vi går ind i en butik, en kommunal bygning, en toiletbygning, eller hvis vi går på restaurant eller ind på et kontor. Lige meget hvor meget der er gjort rent, vil dørhåndtag være forbundet med en risiko for smitte.

 

TORMAX Danmark A/S er specialiseret i automatiske dørsystemer af høj kvalitet i Danmark i mere end 45 år. Alle døre produceres i Give i Jylland og firmaet foretager efterfølgende installation og udfører service. TORMAX har svingdøre, skydedøre, karruseldøre og buede dørsystemer spredt ud over hele landet. Du ser TORMAX døre i hospitaler, sportshaller, lufthavne, storcentre, supermarkeder, museer, offentlige bygninger mm.

 

En af de mest enkle, effektive og holdbare måder at forhindre spredningen af smitte er at montere berøringsfrie automatikker på alle eksisterende manuelle svingdøre. Specielt i disse foruroligende Coronatider må det være i alles interesse at politiske beslutningstagere, arkitekter, bygningsansvarlige og ejere sikrer hygiejnisk sikkerhed for kunder, ansatte og borgere. TORMAX er eksperter i alle former for automatiske døre. TORMAX Danmark har i øjeblikket specielle tilbud for at automatisere eksisterende svingdøre og rådgiver gerne om, hvor hurtigt og nemt det er at skifte til en langtidsholdbar automatisk dør i høj kvalitet.

TORMAX Danmark A/S
Hjortsvangen 36
7323 Give
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52781612
P nummer: 1003099630

Kontaktperson

Camilla Gaasdal
Product Manager
camilla.gaasdal.nielsen@tormax.dk

Send til en kollega

0.078