23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny bog om AB 18 med praktiske eksempler og nye perspektiver

Ofte er lovkommentarer skrevet af jurister – til jurister. AB 18 danner aftalegrundlag for det daglige arbejde for mange mennesker med forskellige kompetencer i byggeriet. Vi har skrevet en bog, som afspejler denne tværfaglighed.

Både jurister, bygherrer, tekniske rådgivere, entreprenører og mange andre er flittige brugere af AB 18. Vi ønsker en kobling mellem juraen og virkeligheden i byggebranchen. Derfor har vi skrevet en bog, der bygger bro mellem teori og praksis. Det er blevet til ’AB 18 med kommentarer’, som netop er udkommet hos forlaget Karnov.
 
I ’AB 18 med kommentarer’ har vi delt den viden, vi som Danmarks største advokathus inden for entrepriseret har samlet igennem mere end 20 år. Resultatet er et komplet og gedigent opslagsværk på 998 sider, hvor du får svar på, hvordan juraen skal forstås og anvendes i byggeriet.
 
Vores klare mål med bogen er, at den skal være relevant i forhold til de problemstillinger, man rent faktisk står med i byggeriet. Derfor har vi vægtet indholdet på en anden måde end andre udgivelser om AB 18, som ofte har et enten overvejende juridisk eller et overvejende praktisk fokus.
 
For eksempel er der et helt kapitel om forsinkelser i bogen. Vi ved nemlig, at forsinkelser fylder meget i byggebranchen, men det er et område, som desværre ikke er særlig grundigt beskrevet – indtil nu.
 
Vi kommer grundigt rundt om indeksering, renter og fakturering, og vi sætter entreprenørprojektering i sammenhæng med ABR og YBL. Vi giver et nyt perspektiv på digitalt byggeri, behandler begrebet "kritisk vej" og meget mere.
 
Bogen er skrevet af eksperter i entrepriseret, som har fingeren på byggeriets puls, og det gør den aktuel, relevant og anvendelig for både jurister og praktikere i byggebranchen.
 
Vi håber, du har lyst til at læse bogen! Vi har lagt meget tid, flid og kræfter i, at bogen kan gøre en forskel for dig og for byggebranchen.
  
God læselyst! 

Bogen kan købes her: https://shop.karnovgroup.dk/collections/boger-om-bygge-og-boligret/products/ab-18-lovkommentar

Molt Wengel Advokatpartnerselskab
Dampfærgevej 27-29, 4. sal
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29629927

Send til en kollega

0.094