23948sdkhjf

For femte år i træk er Smartlift kåret som Børsen Gazelle

| Medlemsnyhed | Indrykket af Smart Lift A/S

Smartlift kåres som Børsen Gazelle for 5. år i træk, og det er Smartlifts 7. Gazelle kåring.

For femte år i træk er Smartlift kåret som Børsen Gazelle – dermed er det vores syvende Gazelle – og kåringen er en stor anerkendelse af vores arbejde og resultater!

”Det er ikke uvant for Smartlift at modtage Børsen Gazelle, og det er vores syvende Børsen Gazelle, som vi modtager. Det gør os ikke desto mindre stolte over at modtage anerkendelsen, eller at vi lever op til Børsens kriterier om at være en gazellevirksomhed”, fortæller Nicolai Tange Jørgensen, medejer.

Smartlifts syv Børsen Gazeller er et bevis på vores engagerede medarbejders store indsats og vores kunders loyalitet og tillid gennem årene, og derfor vil Smartlift gerne takke jer alle!

”Jeg er stolt over at overtage opgaven, og det skal helt sikkert have et forsøg, at vi også kan stå med denne kåring i 2021.Vi oplever stor interesse for vores produkter på stort set alle markeder – og det er klart, at flere pt. er hårdt ramt af Covid19, dog er det noget vi alle må forholde os til og agere ansvarligt i. Der hersker et stærkt DNA i Smartlift, hvor alle har 100% fokus på at give vores kunder de bedst mulige løsninger – dette giver alle muligheder for også at fortsætte succesen for Smartlift”, fortæller Jacob Libach Nielsen, CEO.

Vi glæder os til at fortsætte Smartlift rejsen og fortsat sikre vækst og være det sikre valg i glasindustrien! #BørsenGazelle2020


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Smart Lift A/S

N. A. Christensens Vej 39
7900 Nykøbing M
Danmark
Smart Lift A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14