23948sdkhjf

Kan en midlertidig løsning overhovedet være grøn?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expandia Moduler A/S

Ja! og hvert år dokumenterer vi det i en miljørapport, der sætter ord og tal på alt fra miljø og certificeringer til visioner, risikohåndtering, arbejdsmiljø og socialt ansvar.

FRA MILJØVISION TIL GRØN VIRKELIGHED

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget træ der bruges, når vi laver et modul?  Hvad der sker med den brugte plasticfolie, der beskytter modulerne under transporten.
Hvor meget energi vi har sparet ved at skifte til LED-lys? Eller hvor meget brændstof vi bruger, når vi hvert år fragter mere end 5.000 moduler rundt i hele Norden?

Faktisk kan du få svar på det hele – og meget mere. GRØNT PÅ HVIDT – i vores miljørapport. 36 sider med ord og tal på alt fra miljøstyring og certificeringer til visioner, planer og mål – risikohåndtering, arbejdsmiljø, socialt ansvar og etik.

Hos Expandia har vi en klar miljøvision – som vi hver dag arbejder på at gøre til grøn virkelighed.

DOWNLOAD VORES NYE MILJØRAPPORT

Med næsten 20.000 moduler gør vores miljøforbedringer en stor forskel. Fx har vi sparet miljøet for 41 % energi ved at bruge LED-lys i alle vores S3000 moduler.

Vores arbejde, med at skabe mere bæredygtighed og et bedre miljø, har vi dokumenteret – GRØNT PÅ HVIDT. Nemlig i den miljørapport vi laver hvert år. 36 sider med fakta og tal på alt fra miljø og certificeringer til visioner, risikohåndtering, arbejdsmiljø og socialt ansvar. Klik her og download vores nye miljørapport for 2019

NÅR VI BRUGER TOG TIL AT TRANSPORTERE VORES MODULER I STEDET FOR LASTBILER, SPARER VI MILJØET FOR OP TIL 99 % CO2

Nu tager vi endnu et grønt skridt for at reducere CO2-udledningen. For skal vores moduler transporteres mere end 500 km – så skal det være med tog. Som den eneste modulproducent har vi i samarbejde med logistikvirksomheden Green Cargo specialbygget og tilpasset otte togvogne, som hver kan fragte to Expandia-moduler.

"Jeg er meget glad for, at Expandia har valgt at samarbejde med os. Ved at transportere modulerne med tog reduceres kuldioxidemissionerne med cirka 99 % for tilsvarende afstande sammenlignet med lastbiltransport"
siger Johan Lorensson, Strategic Key Account Manager hos Green Cargo.

Men det er ikke bare miljøet, der får glæde af den nye transportmulighed. At Expandias moduler kommer til at køre på skinner, betyder også store besparelser på brændstof og mindre belastende trafik på vejene.

I første omgang vil mellem 400 og 500 moduler blive transporteret fra fabrikken i Värmlandsbro til Luleå. Men hvis den nye transportform bliver en succes, er der mulighed for at specialbygge og tilpasse yderligere to togvogne.

Vil du vide mere om vores arbejde med at gøre vores miljøvision til grøn virkelighed, så kontakt os på info@expandia.dk eller på telefon +45 70 22 12 24 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expandia Moduler A/S

Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Danmark
Expandia Moduler A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094