23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialiseret ventilation til dit projekt – TriaAir Jupiter

TriaAir Jupiter er det bedste valg, når ventilationsløsningen skal specialiseres og kun fantasien sætter grænser.

BG Termic Plus har i samarbejde med BSK Ventilation udviklet TriaAir Jupiter, som er et modulopbygget anlæg til central ventilation, der kan dimensioneres præcis til dine behov og er klargjort til alle de ekstra-funktioner og udstyr, du ønsker.

Nemt at flytte på, nemt at installere

Netop fordi TriaAir Jupiter er modulopbygget, er det nemt at installere, da de enkelte moduler kan flyttes i elevator eller lignende til slutdestinationen, uden at skulle løftes op på 7 etage med en kæmpestor kran. Ligeledes kan systemet tilrettes slutdestinationens dimensioner, inden for rimelighedens grænser, så du ikke nødvendigvis behøver bygge eller ombygge et specialdesignet rum til anlægget.

TriaAir Jupiter er designet specifikt til at imødekomme den stramme lovgivning i Danmark og overholder derfor alle krav til energiforbrug og støjforurening, ligesom anlægget har alle de nødvendige certificeringer, som et højkvalitets-anlæg skal have.

Hvad du ønsker, skal du få

Jupiter-anlægget leveres klar til installation, men dog uden ekstraudstyr. Dette skyldes, at anlægget er klar til plugins og derfor kan specialiseres, nærmest i det uendelige, alt efter hvad slutkunden måtte ønske af forskellige muligheder. Det kunne for eksempel være en Constant-Flow sensor, bevægelsessensor, CO2-sensor eller en befugter for bedre luftkvalitet.

Derfor er TriaAir Jupiter det sikre valg, når du har et projekt, der kræver lidt mere af et ventilationsanlæg end normalt.

Testfaciliteter i Odense

BG Termic Plus har vores egne testfaciliteter på vores store lager i Odense, hvor vi tjekker anlæggets støjniveau og ydeevne under forskellige belastningsforhold. Derfor kan BG Termic Plus stå inde for kvaliteten af Jupiter-anlægget, såvel som de andre modeller fra TriaAir-serien.

For nyligt har BG Termic Plus også tilføjet standard-versionen af TriaAir centrale ventilationsanlæg, J Prime, til produktsortiment og vi kan nu imødekomme enhver efterspørgsel. Med de to udgaver kan vi nu tilbyde ventilation til projekter med behov for mellem 500-100.000 m3 friskluft per time.

Vores salgskonsulenter har mange års erfaring i at tilpasse ventilationsløsninger til vores kunders behov. Derfor er vi klar med rådgivning og dimensionering, så vi er sikre på, at du får den bedste løsning for både dig og din slutkunde.

Kontakt vores team af tekniske salgskonsulenter for en snak om dine ventilationsbehov.

BG Termic Plus ApS
Østbirkvej 2
5240 Odense NV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10081122
P nummer: 1009033986

Kontaktperson

KSTA
Karen Sofie Teglgaard Andersen
Kommunikationsmedarbejder
+45 63112475 ksa@byggros.com

Send til en kollega

0.063